Forum - Forum-tråd: Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw (Netflix)

 • 0

  Wow, så fik den forventningens glæde lige et skud for boven :(

  Gormanden 1-02-19 16:46

 • 0

  Øøøøøøøøv, hvor surt! Jeg havde ellers virkelig set frem til denne film.

  jarlen 1-02-19 16:51

 • 0

  Hvis "Roma" er Netflix' svar på Mona Lisa, så er "Velvet Buzzsaw" den billige kopi, som ikke en gang gadesælgeren kan slippe af med.

  Damn... Jeg vil se den alligevel, men forventningerne er i kælderen :/

  larsnoergaard 2-02-19 08:25

 • ★★★0

  Ja, det lyder jo umiddelbart ikke særlig lovende. Men hvis man kigger på Rottentomatoes, Metacritic eller Imdb er det mere blandet med kritikken. Her ligger scoren på hhv 68 %, 60 % og en karakter på 6, hvilket vidner om en film som åbenlyst har sine fejl og mangler, men også samtidig er en film der deler vandene.

  På den baggrund vælger jeg at give filmen en chance og så må tiden vise, om jeg er mest enig med Mikkel eller om jeg er enig med eksempelvis Richard Roeper (3,5/4) eller Peter Travers (3/5), som dog heller ikke er helt oppe og ringe over "Velvet Buzzsaw". 

  NightHawk 2-02-19 16:54

 • ★★★0

  Også thumbs down herfra. Det var rent ud sagt noget værre bras med hovedet så langt oppe i sin egen røv. Jeg ved ikke hvad Gilroy har tænkt på. 

  Babo 2-02-19 21:24

 • ★★★1

  Ja, så fik jeg også set Dan Gilroys nyeste værk og jeg er næsten helt enig med Mikkel i hans kritik, for her er vitterlig ikke meget at komme efter hverken på den ene eller anden måde.

  Fortællingen om kunstens evne til at forføre og fortære den menneskelige sjæl havde ellers stort potentiale. Men Gilroy formår aldrig rigtig at gøre "Velvet Buzzsaw" interessant eller vedkommende og det meste af filmen og dens karakterbeskrivelser virker underligt halvhjertet tænkt. "Velvet Buzzsaw" er desuden hverken syret eller abstrakt nok i sin humoristiske tilgang, og som horror er det en ualmindelig tam og forudsigelig kedelig affære.

  Det eneste plus ved filmen er Jake Gyllenhaals præstation og hans karakter Morf Wandervalt som qua hans forvirring om sin seksuelle orientering og sammensmeltningen med hans karrieremæssige dekonstruktion gør, at karakteren får en smule dybde og er nogenlunde interessant at følge.  

  NightHawk 5-02-19 18:31

 • ★★★0

  Jeg elsker Gyllenhaal, men han var totalt malplaceret synes jeg. Som han var i Okja. Indimellem siger han altså ja til noget lort :)

  Babo 5-02-19 19:00

 • ★★★0

  Jeg elsker Gyllenhaal, men han var totalt malplaceret synes jeg. Som han var i Okja. Indimellem siger han altså ja til noget lort :)

  Normalt er jeg rigtig glad for Gyllenhaal, men jeg hadede ham godt nok i Okja.

  David Lund 5-02-19 20:36

 • ★★★0

  Normalt er jeg rigtig glad for Gyllenhaal, men jeg hadede ham godt nok i Okja.

  Han var instrueret helt skidt. Han var bare på dybt vand i den film :)

  Babo 5-02-19 21:21

 • ★★★0

  Jeg elsker Gyllenhaal, men han var totalt malplaceret synes jeg. Som han var i Okja. Indimellem siger han altså ja til noget lort :)

  Jeg synes nu ikke, at han var malplaceret og selve præstationen, ud fra hvad han havde at arbejde med, var absolut godkendt. Det der til gengæld irriterede mig meget var, at der ikke var mere kød på karakteren og at Dan Gilroy alt for ofte skiftede fokus væk fra Morf Wandervalt og hen på det øvrige persongalleri, hvis historier og karakterbeskrivelser var håbløst intetsigende og overfladiske.

  Håber på at dette var en enlig negativ svale fra Dan Gilroy, for han viste godt nok stort potentiale med den fremragende "Nightcrawler".

  NightHawk 6-02-19 23:36

 • ★★★0

  Nighthawk: jeg ved det ikke. Jeg købte ham bare ikke som kunstkritiker :)

  Mht Dan Gilroy, så har han for det mest skrevet noget lort. Real Steel, Skull Island, For the Money. Bourne Legacy var også uheldig. 

  Nightcrawler var sublim. Roman J. Israel, Esq. har jeg ikke set, men har ikke de store forhåbninger. 

  Jeg tror ikke på ham. 

  Babo 7-02-19 08:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen