Forum - Forum-tråd: Your Name

Your Name

 • ★★★★★★0

  !!!

  Anede ikke den kom i biffen, og kan endda se, at den går i Cafe biografen i Odense. Den skal jeg sgu ind at se på lørdag eller søndag så.

  Makoto Shinkai er absolut fantastisk! Han har lavet dén bedste animationsfilm, jeg har set, kortfilmen Voices of a Distant Star.

  Jeg har et mini-problem med ham, og det er hans brug af musik i slutningen af hans film - det river mig lidt ud af stemningen. Men det er småting i forhold til de verdener og historier, han skaber. 

  Filmene er fyldt med følelse og absurd godt opbygget verdener. Sidstnævnte er her, hvor han minder mest om Miyazaki, fordi de begge skaber universer med deres egen logik, og ikke bruger vildt meget tid på at forklare denne logik - men alligevel er man opslugt. 

  Jeg mener, at Shinkai er fuldt ud på højde med Miyazaki, og det er ærgerligt, at han skal leve lidt i skyggen af ham. Det hjælper selvfølgelig ikke på det, at Shinkais film er dyre og ikke får store worldwide releases.

  Anyway - se alle Makoto Shinkais film...især Voices of a Distant Star, The Place Promised In Our Early Days og 5 Meters Per Second.

  Guldager 4-05-17 20:49

 • 0

  Så fik jeg set den i går. Jeg havde lidt specielle forventninger, da jeg ikke har læst anmeldelser eller beskrivelser, ud over at se hvad ratings den har fået. Og de første 15 minutter synes jeg den var lidt specielt, og tænkte at det ikke rigtigt ville ende i noget specielt.

  Men hold da op, så blev jeg pludseligt fanget. Og hvilken mageløst animeret fortælling skal man lede længe efter, med et medfølgende soundtrack som virkelig formår at fange. 

  9/10, er man bare det mindste til anime eller kærlighedsfilm, så er den et must watch.

  T'hain30-05-18 09:55

 • ★★★★★★0

  Makoto Shinkai er helt på højde på med anime-godfather Hayao Miyazaki, og Your Name er endnu et bevis herpå. Hvor Miyazaki fokuserer på miljø og fred, er Shinkai meget mere personlig. Det er film om længsel, savn og ensomhed.

  Jeg kan kun støtte op om 9/10 til Your Name :)

  Guldager30-05-18 13:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen