Moovy Exclusive: Moovy Podcast x Biffen Nordkraft: Se Alfonso Cuaróns episke sci-fi "Gravity" i biografen!

Biffen Nordkraft i Aalborg byder på astronaut-drink og en tur ud i rummet med "Gravity", når Moovy Podcast kommer og introducerer Alfonso Cuaróns episke sci-fi-film.

Du behøver ikke nødvendigvis rejse ud i rummet for at få en vild oplevelse. Med Alfonso Cuaróns "Gravity" er det nemlig lidt som at være der selv, når to astronauter må kæmpe for deres liv i en vild rutsjebanetur i det ydre rum.

"Gravity", der har Sandra Bullock og George Clooney i hovedrollerne, var noget af et fænomen, da den udkom i 2013. Som en storventet eventfilm skubbede manden bag "Children of Men" og "Harry Potter og fangen fra Azkaban" til grænserne for, hvad man kan gøre med digitale effekter og ikke mindst 3D.

Det gav en vild tur ud i rummet, hvor to astronauter må kæmpe for deres liv ude i intetheden, da en smadret satellit sender destruktive vragrester afsted i deres retning.

Filmen blev en kæmpe økonomisk succes ved billetlugerne og bjergtog kritikerne, hvorefter den blev nomineret til hele 10 Oscar-pris, hvoraf den vandt 7 - bl.a. for 'Bedste instruktør', 'Bedste fotografering', 'Bedste visuelle effekter' og 'Bedste lyd'.

LÆS OGSÅ: FEM TIL FREDAG - LYDDESIGNER PETER ALBRECHTSEN KÅRER ÅRTUSINDETS FEM STÆRKESTE LYDSIDER

I anledningen af filmens 10-års jubilæum viser Biffen Nordkraft i Aalborg filmen som en del af biografens Cinemateket-udvalg. Det sker præcis tirsdag d. 26. september kl. 18.30, og du kan købe din billet her.

Værterne fra Moovy Podcast, Joachim Jelle og Mikkel Abel, kommer og introducerer filmen før start. Her skal der bl.a. sættes ord på filmens effekttunge arbejde, brugen af lyd og hvorfor filmen føles så indlevende med noget, der virker så fjernt.

Inden filmen bil Biffen også byde på en læskende astronaut-drink.

Vi ses i biografen!

Kommentarer

Moovy Podcast x Biffen Nordkraft: Se Alfonso Cuaróns episke sci-fi "Gravity" i biografen!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen