"Event Horizon"-serie på vej fra Amazon

Amazon rejser til de mørkeste afkroge af rummet.

Den skamløst oversete sci-fi-horror "Event Horizon" fra 1997 får nu nyt liv som tv-serie, da Amazon og Paramount Television i øjeblikket er i gang med at udvikle en serie baseret på filmen. 

I den oprindelige film, der var instrueret af  Paul W.S. Anderson ("Resident Evil"), spillede Laurence Fishburne og Sam Neill overfor hinanden som en del af et redningshold, der skulle bjerge et rumskib. Det viser sig dog at være en mareridtsagtig opgave, da rumskibets tur igennem et sort hul har betydet, at noget ukendt lurer ombord. Som en slags "Hellraiser" i rummet. 

Serien skal instrueres af Adam Wingard ("You're Next"), der i øjeblikket er i gang med at lægge sidste hånd på "Godzilla vs. Kong".

Der er endnu ingen forlydender om rolleliste eller plot, og en eventuel premieredato er heller ikke fastsat, men filmen fra 1997 kan streames på Amazon Prime, så de allermest utålmodige har noget at muntre sig med i mellemtiden.

Kommentarer

"Event Horizon"-serie på vej fra Amazon

 • ★★★★★0

  Jeg er klar! Men håber og satser på R-rating til det her projekt.

  David Lund 6-08-19 12:03

 • 0

  Ved nu ikke om jeg er enig i, at filmen er skamløst overset... Længere. Den var bestemt ved udgivelse og den første tid på VHS og DVD. Men tror efterhånden at langt det fleste horror eller scifi fans kender den. Den har jo efterhånden haft kultstatus i små 20 år.

  Men rigtig fed nyhed. Kunne være rigtig fedt, hvis den da bliver efterladt i de rigtige hænder.
  Som David siger, så håber jeg også på en R-rating, men det er jo Amazon, det har de bestemt vist de ikke er bange for før. Senest med The Boys :)

  Nagash 6-08-19 15:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen