Guillermo del Toro afslører sit næste projekt – og det er endnu en animationsfilm

Den prisbelønnede auteur skal filmatisere fantasy-romanen "The Buried Giant" til Netflix.

Guillermo del Toros forrygende nyfortolkning af "Pinocchio" gav for alvor Disneys animerede 1940-udgave kamp til stregen.

Stop-motion-filmen endte nemlig som en af sidste års mest bemærkelsesværdige film, og den blev et kæmpe Netflix-hit med over 50 mio. visninger alene i løbet af de første 28 dage. Den er samtidigt årets storfavorit i Oscar-showets animationsfelt.

Nu har den mexicanske filmmager løftet sløret for sit næste projekt, og der bliver endnu en gang tale om en animationsfilm til Netflix.

Læs også: Moovys anmeldelse af Guillermo del Toro "Pinocchio"

Guillermo del Toro skal filmatisere fantasy-romanen "The Buried Giant", der er skrevet af den nobelprisvindende britiske forfatter Kazuo Ishiguro. Fortællingen handler om et aldrende ægtepar, der i tiden efter Kong Arthurs død begiver sig ud på en lang rejse for at opsøge deres søn, som de grundet hukommelsestab kun har vage minder om.

Selv udtaler Guillermo del Toro om projektet: "'The Buried Giant' fortsætter mit samarbejde med Netflix og vores jagt på at bruge stop-motion som medie til at fortælle komplekse historier og bygge ubegrænsede verdner. Det er en stor ære og et endnu større ansvar for mig at instruere manuskriptet, som Dennis Kelly og jeg skriver ud fra Kazuo Ishiguros dybe og fantasifulde roman."

Filmatiseringen af "The Buried Giant" har endnu ikke fået en officiel premieredato. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interview med del Toro fra sidste år, hvor han bl.a. diskuterer sit mangeårige samarbejde med den danske filmfotograf Dan Laustsen:

Kommentarer

Guillermo del Toro afslører sit næste projekt – og det er endnu en animationsfilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen