Jake Gyllenhaal bliver den næste "Spider-Man"-skurk

Desuden vender Michael Keatons Vulture tilbage i den næste film om vægkravleren.

Der har længe floreret hårdnakkede rygter, som gjorde "Nightcrawler"-stjernen Jake Gyllenhaal til den næste skuespiller, vi ville få at se i den ikoniske rolle som DC's Batman, men nu lader det minsandten til, at stjerneskuespilleren i stedet gør sit indtog i Marvels superhelteunivers. Gyllenhaal skal nemlig udfylde rollen som skurk i det næste "Spider-Man"-eventyr, der lander i biograferne til juli næste år.

I efterfølgeren til "Spider-Man: Homecoming" kommer Gyllenhaal til at give den som illusionisten Mysterio, der er en af vægkravlerens klassiske fjender. Det bliver dog første gang, vi får den mystiske superskurk at se på det store lærred. Jon Watts sidder i instruktørstolen på den nye film, akkurat som "Cop Car"-filmmageren gjorde det på den seneste "Spider-Man".

Gyllenhaal selv tæt på at spille Spider-Man

Det er derudover blevet bekræftet, at Michael Keaton også vil dukke op i den anden "Spider-Man"-film med Tom Holland i hovedrollen. Keaton – der selvfølgelig selv optrådte som legendarisk superhelt i 90'ernes "Batman"-film – vender tilbage til Marvel-universet som Adrian Toomes, bedre kendt som The Vulture, som voldte Peter Parker så mange problemer i "Homecoming".

Gyllenhaals medvirken i den kommende superheltefilm sætter på sin vis punktum for skuespillerens lange flirten med "Spider-Man"-universet. Da instruktør Sam Raimi tilbage i 00'erne var i gang med at forberede "Spider-Man 2", var der nemlig tvivl om, hvorvidt hovedrolleindehaver Tobey Maguire kunne genoptage rollen i fortsættelsen, og det var derfor tæt på, at Jake Gyllenhaal dengang overtog rollen.

Som vi alle ved, spillede Maguire dog i sidste ende alligevel med, men Gyllenhaal får altså nu muligheden for endelig at sætte sit præg på en af de kulørte fortællinger.

Kommentarer

Jake Gyllenhaal bliver den næste "Spider-Man"-skurk

 • 0

  Når man skimmer overskrifter igennem hurtigt, så fejler hjernen nogle gange. Jeg undrede mig over hvad Spider-Man dog havde med en "kvægavler" at gøre.

  T'hain23-05-18 14:50

 • ★★★★★0

  Det lyder sgu fedt. Jeg har længe håbet på, at Mysterio ville få chancen på det store lærred, så det glæder mit Spiderman fan/nørd hjerte at se, at det bliver en realitet. Og så med Jake Gyllenhaal i rollen, som er en af mine yndlings-skuespillere. Det tegner meget lovende. :) 

  NightHawk23-05-18 15:13

 • ★★★★★0

  Fedt med Mysterio! Ham har jeg længe ønsket at se på det store lærred. Jeg håber også snart at turen kommer til Kraven the Hunter.

  Kruse23-05-18 15:55

 • ★★1

  Super interessant valg - Spider-Man er vel nærmest det eneste "univers", der kan hamle bare lidt op med Batman i form af interessante skurke. Mysterio ser jeg frem til.

  Min store drøm var længe at se Carnage i en film, men efter Venom-traileren er jeg ikke sikker på det er så god en ide alligevel.

  Mikkel Abel23-05-18 16:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen