Ny featurette viser os skabelsen af det kulørte univers i Disneys "En forunderlig verden"

En familie af opdagelsesrejsende kommer på et forrygende eventyr til en eksotisk og fantastisk verden i den kommende biograffilm.

Tidligere på året fik vi de første trailers til Disneys kommende animationsfilm "En forunderlig verden" (originaltitel: "Strange World").

Nu har Disney frigivet en helt ny featurette, der indeholder nye klip fra filmen samt små interviews med flere af de prominente stemmeskuespillere. 

Rollelisten består bl.a. af navne som Jake Gyllenhaal, Lucy Liu, Dennis Quaid og Gabrielle Union. Som det fremgår af nedenstående featurette, kan skuespillerne hurtigt blive enige om én ting: Det kulørte univers i "En forunderlig verden" er først og fremmest sært.

Se også: Eventyret tager fart i ny trailer til Disneys "En forunderlig verden"

Vi møder den eventyrlystne Clade-familie, der kommer på deres livs rejse til en mystisk, faretruende og bizar verden fyldt til randen med fabelagtige skabninger. 

Det farvestrålende værk er en hyldest til gamle science fiction-film, og i instruktørstolen finder vi Disney-veteranen Don Hall ("Raya og den sidste drage").

"En forunderlig verden" er inspireret af Halls forkærlighed for de kulørte Pulp-magasiner, han voksede op med. De indeholdt utrolige historier om netop opdagelsesrejsende, uudforskede verdener og mærkelige væsner.

Eventyret begynder i de danske biografer den 24. november. Se featuretten herunder: 

Kommentarer

Ny featurette viser os skabelsen af det kulørte univers i Disneys "En forunderlig verden"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen