Programlaunch på Danmarks første animationsfilmfestival

Den 8. januar præsenteres programmet til den nye animationsfilmfestival VOID. Begivenhederne finder sted i Cinemateket i København. Udover at festivalens film, instruktørbesøg og fester afsløres denne aften, vil der samtidig være danmarkspremiere på den vanvittige animationsfilm "Hell & Back".Udover at hylde al den animation, der sjældent får chancen i de kommercielle biografer, sigter VOID også efter det voksne publikum. Dette slås fast med "Hell & Back", der absolut er forbudt for børn.

Den bogstaveligt talt fandenivoldske stop-motion-komedie er instrueret af Tom Gianas, der tidligere har lavet bl.a. "Saturday Night Live", og Ross Shuman, der har været med indover alt fra "Star Wars" til "Robot Chicken". Det er også ShadowMachine - produktionsselskabet bag "Robot Chicken" - der har produceret den absurde "Hell & Back". Filmen vises fredag 8. januar kl. 19.00.

VOID-animationsfilmfestivalen foregår i dagene fra 27. januar til 30. januar. Læs mere om animationsfestivalen på voidfilmfestival.com.

Kommentarer

Programlaunch på Danmarks første animationsfilmfestival

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen