Heather Locklear vender tilbage i ny omgang "Melrose Place"

Mere end 30 år efter første afsnit vender flere af hovedpersonerne nu tilbage til "Melrose Place" til flere intriger og romancer.

En af 90'erne og 00'ernes store successerier, "Melrose Place", ser nu ud til at vende tilbage, når nogle af seriens stjerner, Heather Locklear, Daphne Zuniga og Laura Leighton, genoptager deres roller som hhv. Amanda, Jo og Sydney. Det rapporterer Deadline.

I den nye serie samles de gamle beboere fra Melrose Place, da en af deres kære venner pludselig dør. Men ligesom i den originale serie opstår der hurtigt gamle traumer, intriger, fjendskaber og romancer – samtidig med at nye hemmeligheder ser dagens lys.

Se også: "BH90210" får kniven efter blot én sæson

"Melrose Place" begyndte som en slags afstikker til "Beverly Hills 90210" med en lidt ældre målgruppe for øje, og serien tog i de første sæsoner en række mere alvorlige emner op som seksualitet og racediskrimination, men endte ligesom "Beverly Hills 90210" som en ren sæbeopera. Serien kørte fra 1992 til 1999.

Ifølge Deadline forventes det, at flere af den oprindelige series navne vil slutte sig til den nye udgave. De 7 sæsoner bød bl.a. på skuespillere som Thomas Calabro, Josie Bissett, Doug Savant, Grant Show, Courtney Thorne-Smith og Alyssa Milano.

Den nye serie er i øjeblikket under udvikling hos CBS Studios, som er i færd med at sælge serien til tv-stationer og streamingtjenester.

Kommentarer

Heather Locklear vender tilbage i ny omgang "Melrose Place"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen