She-Hulk-forfatter: Marvel-serien er totalt tro mod tegneserien

Dan Slott har skrevet flere tegneseriehæfter om She-Hulk end nogen anden, og han forsvarer nu Marvel-serien mod dens kritikere.

Marvel-serien "She-Hulk: Attorney at Law" har allerede vundet flere priser og er blevet skamrost af anmeldere.

Men MCU-føljetonen har også mødt stor modstand online – særligt blandt mandlige seere, der især harcelerer mod seriens anderledes humoristiske tone og dens kvindelige helt, Jennifer 'She-Hulk' Walters, som tæsker slyngler og twerker til den helt store guldmedalje.

Men en helt særlig Marvel-legende kommer nu serien til undsætning: Dan Slott. Den 55-årige, prisbelønnede tegneserieforfatter har arbejdet for Marvel i 30 år og har faktisk skrevet flere tegneseriehæfter om She-Hulk end nogen anden.

Læs også: "Ms. Marvel" og "Moon Knight" får måske flere sæsoner

I en række tweets på Twitter skriver Slott:

"Der er folk, som siger, at 'She-Hulk: Attorney at Law' ikke er tro mod tegneserien. Jeg er manden, der har skrevet flere hæfter om She-Hulk end nogen anden. Jeg har læst alle tegneserier om She-Hulk. Og jeg slår lige fast, at 'She-Hulk: Attorney at Law' er den af MCU's serier, som er mest tro mod tegneserien.

"Folk påstår, at twerk-scenen i 'She-Hulk' ikke ville have optrådt i tegneserien. John Byrne (en anden Marvel-forfatter, red.) fik hende til at sjippe i en bikini. Jeg har fået hende til at synge karaoke, danse og feste så vildt, at Avengers-palæet blev skadet. Argumenterer folk seriøst for det her?"

Pudsigt nok havde seriens skabere allerede forudset, at serien ville blive kritiseret af forsmåede fans, idet de ofte tiltales direkte, når Walters kigger ind i kameraet og bryder den 4. væg. Moovy TV talte i øvrigt med tre af de kreative kvinder bag serien tilbage i august 2022:

Kommentarer

She-Hulk-forfatter: Marvel-serien er totalt tro mod tegneserien

  • ★★★★2

    Jeg forstår ikke, at der skulle være noget at kritisere. Jeg synes virkelig, at serien er vellykket.

    Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har læst tegneserien, men har fået lyst til det efter serien. Eller... jeg har måske læst et hæfte eller to, da den udkom på dansk i 80'erne som "Hulky" :)

    chandler75 6-01-23 12:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen