"Westworld" vender tilbage med en sæson 2

Nu hvor "Game of Thrones" snart stopper, og efter at den 100 mio. dollars dyre serie "Vinyl" ikke var nogen stor succes, har der været et pres på HBO for, at "Westworld" skulle blive et hit. Det er serien blevet.

Dens første sæson – som også har haft et budget på 100 mio. dollars – har i gennemsnit haft knap 12 mio. seere i USA for hvert afsnit, hvilket er flere end både første sæson af "Game of Thrones" og "True Detective".

Ifølge HBO-programchef Casey Bloys er det endnu usikkert, om "Westworld" vender tilbage i efteråret 2017 eller først i 2018, da der er tale om en så stor og ambitiøs serie.

"Westworld" finder sted i en stor forlystelsespark drevet af Anthony Hopkins' karakter, som giver mennesker mulighed for at komme ind i det vilde vestens verden og interagere med menneskelignede indbyggere, men når disse begynder at få en bevidsthed om deres sande natur og formål, opstår der store problemer...

Serien har et fremragende cast bestående af bl.a. Ed Harris, James Marsden, Evan Rachel Wood og danske Sidse Babett Knudsen.

Kommentarer

"Westworld" vender tilbage med en sæson 2

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen