Forum - Forum-tråd: Hvad modtog/købte du i dag?

Hvad modtog/købte du i dag?

  • ★★★1

    Jeg har bestilt en lille stak vinyl og tre opgraderinger af film, som jeg har på DVD:

    • Booksmart (Blu-ray)
    • Troll: The Complete Collection (Blu-ray)
    • Red Dawn (UHD BD)

    NSF25-07-23 19:01

  • ★★★★★0

    Jeg har bestilt en lille stak vinyl og tre opgraderinger af film, som jeg har på DVD:

    • Booksmart (Blu-ray)
    • Troll: The Complete Collection (Blu-ray)
    • Red Dawn (UHD BD)

    Men hvad er vinylene? :)

    chandler7525-07-23 19:35

  • ★★★0

    Men hvad er vinylene? :)

    Eg2: Dowsing Voice, Engine of Hell, Marked for Death og On Dark Horses af Emmy Ruth Rundle.

    For et par uger siden fik jeg Domi & JD Beck - Not Tight, samt Futha og Drif af Heilung. Samt et par CD'er med Nervosa og Crypta.

    Emmy Ruth Rundle beskrives som singer/songwriter, men hendes musik er virkelig tungt og melankolsk, og hendes tekster matcher musikken, da de ofte handler om tunge emner som depression.

    Domi & JD Beck er to virkelig unge musikere, jeg mener at Domi er i starten af 20'erne og JD Beck er vist stadig under 20. De spiller jazz, virkelig moderne og begge er åndsvagt dygtige. JD Beck er i stand til at spille trommer på en måde, så hans trommesæt nærmest lyder som noget fra en trip hop skive.

    Heiluing er et norsk/dansk/tysk band, som vel bedst kan beskrives som neofolk. Deres tekster er baseret på tekster fra bl.a germanske stammer, som aldrig er blevet oversat. Så de har givet disse tekster en ny betydning i deres musik.

    Nervosa og Crypta er begge kvindelige metalbands fra Brasilien.

    Lidt smagsprøver.

    Emma Ruth Rundle

    Domi & JD Beck

    Heilung

    Nervosa

    Crypta

    NSF25-07-23 20:18

  • ★★0

    Fik følgende film fra DVDCITY

    Five Thirteen, på Blu Ray med Tom Sizemore, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Paul, på Blu Ray med Simon Pegg, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand.

    Samlet pris for dem begge to cirka 92kr inkl forsendelse

    Mere fra DVDCITY

    The Love Guru, på Blu Ray med Mike Myers, US region free release med engelsk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris inkl forsendelse cirka 96kr...

    Ryder66629-07-23 03:40

  • ★★★★0

    Har lagt nogle store ordre her i weekenden.

    Jeg har forudbestilt Radiance Films oktober-bundle, hvor man får 10% rabat på de fire titler, de udgiver i oktober. Det er Messiah of Evil (ny transfer og i boks), en af mine yndlings gotiske skrækfilm, The Horrible Dr Hichcock, den kinesiske horrorkomedie Visible Secret og den italienske vampyrfilm Night of the Devils.

    Jeg vil være helt sikker på at få dem alle. Ikke at jeg egentlig tror, at de bliver udsolgt sådan lige med det samme, men jeg havde alligevel besluttet mig for at bestille direkte hos dem, fordi de skulle bruge samme firma til at pakke deres ting som Indicator og Second Sight. Og når nu den ene kommer i en boks, så vil jeg være sikker på at få den i god stand. 

    Jeg har også lagt min hidtil største bestilling hos rarewaves, fordi de giver 10% her i weekenden. Jeg havde i forvejen tænkt mig at bestille nogle ting, og så kunne det lige så godt være nu. Bestilte hele ni titler, en BD fra Network og Thriller - the Complete Series - en stor dvd-opsamling med en engelsk thriller/ horror-serie fra 1970'erne, som skulle være ret god. Jeg bestilte også en enkelt titel fra Eureka, fem billige titler fra BFI's Flipside-serie og en enkelt mere fra BFI, der også var på tilbud.

    Sidst, men absolut ikke mindst, har jeg i dag lagt en kæmpe ordre i forbindelse med Kinos store udsalg lige nu. Det blev nu mest til film fra deres faste While Supplies Last-udsalg med titler, der er ved at udgå. Men jeg fik da puttet nogle enkelte almindelige udsalgstitler oveni, bl.a. 4K-udgaverne af In the Heat of the Night og Night of the Hunter.

    Det er altid en kamp at begrænse sig hos Kino, for de har virkeligt mange spændende titler i alle genrer. Jeg starter som regel med en kurv, der indeholder for mere end $600, og så må jeg barbere hårdt ned, indtil jeg ender et sted under det halve. Denne gang havde de fx tilbud på den samlede Kolchak-serie og alle tre sæsoner af Night Gallery (Rod Serlings opfølger til Twillight Zone, der bl.a. indeholder afsnit instrueret af Steven Spielberg). Men man kan jo ikke få det hele på én gang. 

    Det er vist sådan nogenlunde hele mit budget for filmindkøb i august måned. 

    thomsen30-07-23 13:14

  • ★★★★0

    Var et smut forbi Accord i går for at ose, drikke kaffe og sludre med vennerne. Den ene havde en IKEA-pose fuld af film med, som han skulle sælge.

    Jeg gaflede lige en enkelt blu-ray, inden den røg videre til butikken:

    Salò, or the 120 Days of Sodom - BFI, 2-disk-udgave

    Jeg har i forvejen Criterions gamle BD, men folk siger jo, at BFI's udgave er den, man skal have i dag. Den skulle stå marginalt bedre (den er vist bedre komprimeret). Men så har den jo en lille ekstra scene med, men en, der læser et digt op, som af en eller anden grund ikke er med i selve filmen i Criterions udgave, og ekstramaterialet skulle også være virkelig godt.

    Jeg fik den til 150 kr., helt ny og stadigvæk i folie, hvilket er nogenlunde det samme, som det alligevel ville koste at importere den fra UK. 

    Det viste sig oven i købet, at den indeholdt den limited edition booklet, som kun var med i første oplag. Den er mere eller mindre umulig at opdrive i dag, så der var jeg heldig. 

    thomsen31-07-23 09:07

  • ★★★0

    Jeg havde lidt ekstra tid i går og gik forbi Faraos. Der fandt jeg Sons of Steel, som jeg har været på udkig efter siden Umbrella annoncerede den for noget tid siden. Jeg kender ikke filmen, men traileren ser helt vanvittig ud.

    www.youtube.com/watch

    NSF 1-08-23 09:31

  • ★★★0

    Jeg havde lidt ekstra tid i går og gik forbi Faraos. Der fandt jeg Sons of Steel, som jeg har været på udkig efter siden Umbrella annoncerede den for noget tid siden. Jeg kender ikke filmen, men traileren ser helt vanvittig ud.

    www.youtube.com/watch

    Øj, den ligner et instant must buy. Hvor meget måtte du smide for den i Faraos?

    Dolphinfriendly 1-08-23 09:41

  • ★★★0

    Øj, den ligner et instant must buy. Hvor meget måtte du smide for den i Faraos?

    Den står til 329 kr. hos dem, men jeg havde omkring 40 kr. på min konto hos dem fra tidligere køb, hvilket hjalp lidt på prisen.

    NSF 1-08-23 10:51

  • ★★★0

    Den står til 329 kr. hos dem, men jeg havde omkring 40 kr. på min konto hos dem fra tidligere køb, hvilket hjalp lidt på prisen.

    Det er lige pricey nok for mig at tage chancen på, selvom den ser helt ekstraordinært smadret ud.

    Dolphinfriendly 1-08-23 10:57

  • ★★★★0

    Fra markedspladsen hos amazon.co.uk:

    Seance on a Wet Afternoon (1964) - BD - engelsk, prisbelønnet thriller om et kvindeligt medium, der overtaler sin mand til at kidnappe en rig families barn. Planen er, at kvinden så skal tilbyde sin tjenester og hjælpe med at opklare sagen, og de vil levere både barn og penge tilbage. Men det hele går naturligvis galt.

    Jeg havde fuldstændigt svedt ud, at Network havde udgivet denne her, og det er ellers en film, der i mange år har ligget på min liste over film, jeg gerne ville se. Jeg fik meget travlt med at få fat på den, da jeg opdagede den på en liste over genrefilmstitler, der var blevet udgivet af Network. For det er jo ved at være et par måneder siden, at Network lukkede, og det er allerede nu blevet meget svært at opdrive mange af deres udgivelser, hvis de da ikke helt er forsvundet fra markedet.

    Fandt den heldigvis på Amazons markedsplads og måtte kun betale lidt ekstra i forhold til normalprisen. 

    thomsen 1-08-23 11:42

  • ★★0

    Fik følgende film fra Gucca

    Mission Impossible 2: på 4K Ultra HD+Blu Rays, med Tom Cruise, nordisk release med dansk tekst.

    Logan: på 4K Ultra HD+Blu Rays, med Hugh Jackman, nordisk release med dansk tekst. Indeholder theatrical og Exclusive Logan Noir Version I sort/Hvid.

    Samlet pris for dem begge to inkl forsendelse 379kr.

    Fra DVDCITY

    Contraband, på Blu Ray med Mark Wahlberg, dansk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Devil, på Blu Ray med bl.a. Bokeem Woodbine, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem begge to 96kr inkl forsendelse...

    Ryder666 1-08-23 15:41

  • ★★★★0

    Var et smut forbi Accord. Jeg så i forgårs, at de havde fået nogle interessante ting ind, og jeg skulle lige tjekke derhjemme for at se, hvad jeg havde af dem.

    Jeg købte:

    Danske Stumfilmsklassikere - Asta Nielsen. Dvd fra DFI med filmene Afgrunden, Balletdanserinden, Den sorte Drøm og Mod Lyset, dvs. alle de film, hun nåede at indspille i DK, før hun drog mod Tyskland og blev international filmstjerne. 

    Danske Stumfilmsklassikere - Benjamin Christensen. Dvd fra DFI med filmene Det hemmelighedsfulde X og Hævnens Nat.

    Danske Stumfilmsklassikere - A.W. Sandberg. Dvd fra DFI med filmene Klovnen og Nedbrudte Nerver

    De to sidste var helt nye og stadigvæk i folie. Asta Nielsen var brugt og desværre også en anden sortering pga. nogle ridser, men jeg tog den med, fordi den er udgået og kan være svær at finde.

    De har alle længe været på ønskelisten, men jeg er bare altid sprunget over at købe dem, og nu kan man efterhånden kun købe enkelte af titlerne i serien hos DFI. 

    DFI har opgraderet et par enkelte titler i serien til blu-ray, men det er vistnok udelukkende Carl Th. Dreyer-tingene, og der er foreløbigt ikke noget, der tyder på, at de vil opgradere mere. Det meste af det er jo gratis tilgængeligt på stumfilm.dk alligevel. 

    Fik heldigvis lidt mængderabat, og så havde jeg et tilgodebevis fra en tidligere byttehandel.

    Jeg var også et smut forbi krejlerkongerne i Faraos for at købe ...

    Cannibal Holocaust - 4K UHD/ BD-combo - limited edition - 88 Films

    Denne her sprang jeg oprindeligt over, da den udkom ved juletid sidste år, fordi den jo er klippet, eller i hvert fald "reframed" i en enkelt scene. Min plan var, at jeg ville vente på, at Grindhouse Releasing engang får udgivet deres 4K-udgave, og så måske gafle 88 Films-udgaven billigt engang for dens unikke ekstramateriale.

    Men forleden gik det op for mig, at en af mine tyske bekendte, Martin Beine fra Tenbrarum Magazine, faktisk har skrevet noget af den booklet, der følger med den limited edition. Og så blev jeg enig med mig selv om, at jeg egentligt gerne ville have den, hvis jeg kunne finde den til rimelig penge.

    For den limited edition er naturligvis udgået for længe siden. 

    Jeg fandt den til en ok pris hos Faraos. Det var sådan nogenlunde det samme, som jeg skulle give på eBay, og så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne købe den hos Faraos, hvor man kan få den i hånden og selv vælge det pæneste eksemplar.

    Laserdisken så også ud til at have en enkelt tilbage, noget billigere, men da jeg spurgte til den, fik jeg at vide, at de slet ikke kunne huske at have set den limited edition. Det gør pludseligt deres pris lidt uforståelig, for standardudgaven er ret meget billigere alle andre steder.

    --

    Det var i øvrigt interessant at se, at Faraos også havde fået en stor stak af Arrows bokssæt Bruce Lee at Golden Harvest ind ad døren. Der har været virkeligt meget ballade omkring den boks den sidste uges tid, fordi rigtig mange har oplevet, at deres eksemplar ankommer smadret fra Arrow. Men også forhandlere, som fx DiabolikDVD, som får deres gennem en distributør, har brokket sig over, at mere end 50% af de eksemplarer, de har modtaget, har været ødelagte. 

    Jeg kunne se, at der også var en hel del af de eksemplarer, som Faraos havde modtaget, der havde fået en del knubs, trykkede hjørner m.m.

    Det virker lidt som om, at der er gået et eller anden helt galt med forsendelsen fra fabrikken af denne boks, når så mange ankommer i dårlig stand, ikke kun direkte fra Arrow, men også fra de forskellige distributører.

    Jeg har selv bestilt en inde i Sound, så jeg er da spændt på, hvordan den ser ud. 

    thomsen 1-08-23 17:32

  • ★★0

    Det blev til en enkelt film mere fra DBA

    Rough Night aka Girls Night Out, på 4K HDR ultra HD, med Scarlett Johansson, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet. Pris inkl forsendelse 139kr...

    Ryder666 1-08-23 23:54

  • ★★0

    Fik følgende film fra DBA

    Evil Dead Rise, på Blu Ray med Alyssa Sutherland, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Cocaine Bear, på Blu Ray med Ray Liotta, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem begge to 165kr inkl forsendelse...

    Ryder666 2-08-23 12:57

  • ★★0

    Fik følgende film fra DVDCITY

    Down, på dvd med Naomi Watts, region 2 nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Elevator, på Blu Ray med John Getz, nordisk release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet.

    Samlet pris for dem begge cirka 228kr inkl forsendelse...

    Ryder666 3-08-23 03:47

  • ★★0

    Fik følgende film fra Gucca

    Godfather Trilogy: Celebrating 50 Years Anniversary, på 4K HDR ultra HD, med Marlon Brando. Dansk release med dansk tekst.

    Pet Sematary (remake) på 4K HDR ultra HD med bl.a. John Lithgow, nordisk release med dansk tekst.

    Doom: Unrated Extended Edition, på 4K HDR ultra HD med Dwayne "The Rock" Johnson, nordisk release med dansk tekst...

    Samlet pris for ovenstående film: 810kr inkl forsendelse...

    Fra iMusic

    First Sunday, på Blu Ray med Ice Cube, UK release med dansk tekst. Købt spritny stadig plomberet pris 59kr inkl forsendelse...

    Ryder666 4-08-23 11:10

  • ★★0

    Lidt flere UHD film fra DBA

    Shazam! på 4K HDR ultra HD med, Zachary Levi, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    The Mummy Returns, på 4K HDR ultra HD med Brendan Fraser, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand.

    Pris for dem begge to 202kr, inkl forsendelse...

    Mere fra DBA fra anden sælger

    E.T. på 4K HDR Ultra HD med Dee Wallace, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand...

    Peter Jackson's King Kong, på 4K HDR Ultra HD, med bl.a. Jack Black, nordisk release med dansk tekst.

    Samlet pris for dem begge to 225kr inkl forsendelse...

    En sidste film mere på DVD

    4 Great Movies On 2 DVDs

    Blind Fear

    Mortal Passions

    Serial Killer

    Deadbolt, som udelukkende var grund nok til at købe disse...med Adam Baldwin..

    Pris for denne dvd 72kr inkl forsendelse, dansk region 2 med dansk tekst... spritny stadig plomberet...

    Ryder666 4-08-23 17:26

  • ★★★★★0

    Fra Amazon.UK:

    • The Party - 2017 (BD)
    • Miami Blues - Limited Edition (BD)
    • Galaxy Quest (BD)
    • Bird On a Wire (BD)
    • Fandango (BD)
    • American Flyers (BD)
    • The Men - Marlon Brandos debutfilm (BD)
    • The Walking Dead : Season 11 (BD)

    Fra Amazon.De

    • The Big Red One (BD)
    • The Monster - 2016 (BD)
    • The Hunted : 1995 - Mediabook (BD)

    NightHawk 8-08-23 13:56

  • ★★0

    Fik en enkelt film fra DBA

    The Dictator, på Blu Ray med Sacha Baron Cohen,, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i god stand.  Pris inkl forsendelse 60kr...

    Ryder666 8-08-23 21:59

  • ★★0

    Fik følgende film fra DBA

    Dungeons & Dragons, på Blu Ray med Chris Pine, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Super Mario Bros, på Blu Ray med Chris Pratt, nordisk release med original engelsk lydspor og dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    M3GAN, på Blu Ray med Allison Williams, nordisk release med dansk tekst. Købt brugt men i perfekt stand.

    Samlet pris for dem alle 3, 200kr inkl forsendelse...

    Fra Laserdisken

    The Hot Spot, på Blu Ray med Don Johnson, UK Limited Edition release med engelsk tekst. Pris 234kr inkl forsendelse...

    Ryder66610-08-23 13:03

  • ★★★★★0

    Modtog i dag et par Mediabooks, samt en stak figurer til min "Masters of the Universe" samling. :)

    Fra Amazon.De :

    • Eden Lake - Mediabook (4K UHD+BD)
    • The Whale - Mediabook (4K UHD+BD)
    • Snake Face - Motu Origins figur 
    • Shadow Weaver - Masterverse figur 
    • Whiplash - Masterverse figur 
    • Two Bad - Masterverse figur 

    NightHawk10-08-23 14:06

  • ★★★★★0

    Fra Fopp:

    • The Cameraman (Criterion - BD)
    • The Bride Wore Black (BD)
    • Mädchen in Uniform (BD)
    • I'm a Cyborg, But That's OK (BD)

    Kruse12-08-23 21:51

  • ★★★★★1

    Fra HMV:

    • The Hunger (BD)
    • The Lineup (BD)
    • The Psychic (BD)
    • Drive My Car (BD)
    • Close (BD)
    • Deerskin (BD)
    • The Birdcage (BD)

    Kruse13-08-23 16:02

  • ★★★★0

    Oh, fede køb! The Hunger er så 1980'er, som noget kan være - jeg er ret vild med den (bare synd med slutningen). 

    Jeg venter selv på at få The Psychic hjem fra Severin. Den kommer sikkert først i næste måned.

    Jeg trænger også snart til en tur til London ...

    thomsen14-08-23 19:12

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen