Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Ha ha tak! :)

    Er det ikke bare at go for it? Altså, hun kan lave mad. Det er jo et stort plus! Hvis hun heller ikke taler dansk (eller bare er stille), er det et endnu større plus ;) 

    davenport21-01-24 17:10

  • ★★★★★★0

    I går blev det pasta med tomatsauce - masser af tomater, soltørrede tomater,lidt ekstra grønt og god parmesan.

    I dag bliver det cajunris med bønner og majs.

    Guldager22-01-24 18:27

  • ★★★★★★0

    Vi fik biksemad af flæskesteg, cocktailpølser og kartofler. Med spejlæg, rødbeder, rugbrød, bearnaise og friskhakket persille. Jeg er så helt ufattelig træt i dag. Jeg kan ikke mere i dag... Monster travlt på arbejde, og så lige til kiropraktor, før jeg kom hjem til et hus, hvor alle rendte rundt som hovedløse høns, fordi der er fødselsdag i morgen. Og nu bager de store, selv om jeg bare har brug for ro. Men sådan er det jo. Håber jeg er mere frisk i morgen. 

    davenport22-01-24 19:21

  • ★★★★★★0

    Damn, en mærkelig dag på arbejde. Vi havde pakket ca. 550 kuv. til 14 firmaer, og så ringede den første chauffør ind, at han havde væltet med det hele pga blæsten. (5 termokasser med varm leverpostej med Bacon og svampe) Det sejlede bare i kasserne, så der skulle pakkes nyt. Som i: forfra! Og så gik der en halv time, så ringede den næste, at han havde spildt alt tilbehør (salat & pålæg), så: ommer. Hold kæft min chef var rasende. "NU MÅ I KRAFTEDEME TAGE JER SAMMEN!" var parolen :)

    Så en masse ekstraarbejde, og jeg der troede at det var så let i dag, at jeg måske kunne gå til middag. No dice! Scorede lige 4 kasser bagekartofler der skulle skæres til mos, og to kasser æbler til salat, før jeg kunne kaste håndklædet i ringen i dag.

    Heldigvis skal vi bare have rester i dag, så den er nem. Men jeg skal tidlig i seng. Fik kun 5 timer i går pga fødselsdag, så min krop er som en lækker jellysauce! 

    davenport24-01-24 16:02

  • 0

    Har lige købt hakket oksekød for første gang i et par år, da jeg skal lave bolognese.

    Det kostede også kun 124 kroner per kilo. En af årsagerne til at jeg nærmest aldrig køber det 

    Kiyonji24-01-24 20:21

  • ★★★★★★0

    I svenske kroner?

    Guldager24-01-24 20:24

  • 0

    I svenske kroner?

    Nå ja i svenske kroner, det glemte jeg at nævne. Men stadigvæk dyrt og det er ikke kun pga. inflation. Det har altid været dyrt.

    Kiyonji24-01-24 20:51

  • ★★0

    Vil prøve noget nyt, så har købt pizzatoast fra Steff Houlberg en pakke med to stk i Brugsen for 10kr. Dvs cirka halv pris. Og hvis jeg har mere appetit efter, bliver det til en gang nudler med oksekødssmag fra Coop....

    Men spiser først senere på dagen....

    Ryder66625-01-24 07:37

  • ★★★★0

    Har inviteret familien til sønnikes 6års fødselsdag om et par måneder. Knægten vil gerne have asiatisk tema, da hans livret lige nu er bao. Men der skal lidt mere til, så jeg tænker noget i retningen af.

    - Bao med char siu og tilbehør såsom syltede gulerødder, bønnespirer, peanuts, wasabi mayo
    - Tonkotsu ramen med marinerede æg og noget svin
    - Wontons og forårsruller (køber dem nok bare færdiglavede)
    - en eller anden asiatisk slaw eller kål-salat
    - Edamame og wakame
    - noget andet salatværk

    Det bliver spændende at se, hvor meget af det min jyske (og til tider ret kræsne) familie vil sætte pris på.

    dyg25-01-24 09:17

  • ★★★★★0

    Var til Ørkenes Sønner i går med fem venner/veninder og vi spiste inden showet på Gajini igen hvirvlet har været før, hvor jeg fik en Shoyoyo ? Ramen (det var den milde, jeg er ikke til stærk mad) og så tre stk. gyosa? Det mættede og smagte godt. Og hertil en Sport Cola :)

    Ramen smager sku ret godt, ku være fedt at prøve at lave derhjemme engang også.

    Elwood25-01-24 13:03

  • ★★0

    Prøve at lave mel fri wraps i går, det er skruet op på 11

    Quinoa og røde linser 50/50 udblødt i kyllingefon i 3timer, og stavblendet til det mindede om en lidt for tyk dej til amerikanske pandekager, næste gang laver jeg dejen lidt tyndere, bare mere fon. 

    serveret med kjøwn's falafel

    fyld af salat, avocado, gulerod, jalapeno, korriander, porre, snackpeber

    dressing af yougurt, tahini og citron

    HelmerJ26-01-24 07:23

  • ★★0

    @Elwood 

    Har du prøvet ramen fra Super Bao på streetfood, pæn lækker spagetti alligevel :-)

    Min favorit aarhusstreetfood.com/dk/ramen-1.html

    HelmerJ26-01-24 07:28

  • ★★★★★0

    @Elwood 

    Har du prøvet ramen fra Super Bao på streetfood, pæn lækker spagetti alligevel :-)

    Min favorit aarhusstreetfood.com/dk/ramen-1.html

    Nope det er relativ nyt område for mig :)

    Havde du nået at være på Gajini siden jeg havde nævnt det sidst.

    Elwood26-01-24 09:57

  • ★★0

    Det bliver til en simpel men velsmagende ret...

    Pastaskruer, med ketchup, krydret med lidt salt og toppen ost...

    Det er toast ost, hvor hele retten til sidst varmes i mikroovnen til osten er smeltet....

    Mums si'r jeg bare!!!

    Ryder66626-01-24 20:44

  • ★★★0

    Den klassiske Pasta med ketchup, men med et tvist. Gastronomi på højt plan!

    Aranyhajú Nyárszépe26-01-24 21:57

  • ★★★★0

    Jeg lavede mac 'n cheese i dag. Ikke en ret jeg nogensinde har været specielt glad for, men jeg fandt en opskrift på en ovnbagt udgave, der slet ikke er så ulækker og tung som nogle af dem jeg før har smagt. Lige dele gruyere og cheddar, og så lidt panko på toppen.

    dyg26-01-24 22:18

  • ★★0

    Den klassiske Pasta med ketchup, men med et tvist. Gastronomi på højt plan!

    Lol ja, sort of....;-)

    Ryder66626-01-24 23:33

  • ★★0

    Nope det er relativ nyt område for mig :)

    Havde du nået at være på Gajini siden jeg havde nævnt det sidst.

    Nej har ikke været i Århus længe,  men den ligger på mit Google maps som point of interest 

    HelmerJ27-01-24 10:46

  • ★★★★★★0

    I aften bliver det en nuddelsuppe. Fandt miso i Føtex.

    Så - noget bouillon, miso, soja, østerssauce, risesddike, yuzu og så ellers tynde skiver gulerod, eddamame, svampe, frisk spinat og tofu samt risnudler til.

    Guldager27-01-24 16:07

  • ★★★0

    Jeg fandt en kartoffel-porre suppe i Netto. Den er fra Mou og kostede en 20. Den snupper jeg nok til natmad, når jeg har været i biografen og vise film. Laver lidt ostebrød til.

    Aranyhajú Nyárszépe27-01-24 16:30

  • ★★★★★★0

    Laver farserede porre. Har prøvet at panere i sesam, og er spændt på resultatet. Dertil kartofler med porre og gulerødder og en sauce på spidskål og mere porre. (Nok mere en stuvning, egentlig)

    davenport27-01-24 17:02

  • ★★★★★★0

    ...Det blev ok, men kan nu bedre lide almindelig panering. 

    I aften skal vi ha store pølser, fritter med rå løg og creme fraise dressing, mens vi ser håndbold i stuen. Så ikke det store kulinariske måltid, men hyggeligt nok! 

    davenport28-01-24 11:33

  • ★★★★★★0

    Det blev ok, men kan nu bedre lide almindelig panering. 

    Brugte du kun sesam? Tror måske en blanding a la 1:3 med sesam:rasp kunne være godt.

    Guldager28-01-24 12:59

  • ★★★★★★0

    Kun sesam, så det blev lidt for... Sesam´et.. Så en opskrift hvor der også var kokus i, men det bruger man jo ikke. Det gør man jo bare ikke! 

    davenport28-01-24 13:53

  • ★★★0

    Nu er det snart arbejdsuge igen, så jeg skal have forberedt noget mad, nu hvor jeg har udvidet med det femte måltid. Laver blot en chilisuppe med kylling, der er nem kan varmes til mit 14:30 måltid. Til aften bliver det endnu en proteinbombe. Hakkebøffer (Selvfølgelig med 4% fedt) med spejlæg og Rodfrugter. Det er lidt med hvad man skal bruge til dyppelse, når man gerne vil leve sundt og undgå sovs. Laver Tzatziki. Det smager godt og er ret nemt at lave. som en ekstra bonus, kan de brokke sig over at jeg stinker af hvidløg i morgen.

    Har også lidt kartoffel/porresuppe tilbage. Det snupper jeg måske til natmad.

    Så har jeg også lige taget hul på en ny pose proteinpulver. Plejer at bestille fra Bulk, men denne gang var MyProtein billigst. Selvom det skulle være med chokoladesmag, så smager det noget specielt. Men har 2½ kilo af det, så ned skal det jo.

    Aranyhajú Nyárszépe28-01-24 14:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen