Forum - Forum-tråd: Madtråden

Madtråden

  • ★★★★★★0

    Nu er det efterhånden 6 år siden jeg har været på Domestic, men det var en rigtig fin oplevelse! Hyggeligt sted, god betjening og rigtig god mad. Fortæl endeligt om oplevelsen, når i er på den anden side!

    Aftale - jeg lover dog ikke at du får fuldt resume over alle måltider, jeg er elendig til at huske enkelthederne over bare 3 retter mad.

    Men jeg smider en stemningsrapport!

    Wayne29-02-24 09:05

  • ★★★★★★0

    Til min sidste fødselsdag gav min kæreste mig to Michelin-oplevelser, den første var Jatak! her i København, hvor vi var i december. Den anden er Rigas første Michelin-stjerne Max Cekot, hvor vi tager på weekendtur engang senere på året.

    Jeg glæder mig altid ekstra meget til spiseoplevelser udenfor landets grænser, og mine første to oplevelser med Michelin var da også i henholdsvis Wien (Steirereck) og Berlin (Tim Raue).

    Vild kæreste du har der!

    Da vi var i Prag i juni var det ikke planlagt på forhånd - og jeg overvejede også noget Michelin - også på grund af priserne. Men vi var alt for sent ude til at det kunne nås.

    Wayne29-02-24 09:08

  • ★★★★0

    Vild kæreste du har der!

    Helt sikkert, men hun elsker også selv god mad, så det er også en gave til hende selv :) Men jeg er en billig date at have med, for jeg gider ikke vinmenuerne. Jeg elsker et godt glas hvidvin, men jeg er simpelthen kørt træt i rødvin, og jeg gider ikke skulle kæmpe mig igennem 2-3 glas (for mig) intetsigende vin. Så hellere en god juice-menu, eller et par enkelte glas vin.

    dyg29-02-24 09:18

  • ★★0

    Til middag: Mac N Cheese

    I aften bacontærte...

    Ryder66629-02-24 09:31

  • ★★★★★★0

    Er det din fødselsdag? ;)

    davenport29-02-24 11:19

  • ★★0

    Er det din fødselsdag? ;)

    Lol, nej dog ikke!!!

    Ryder66629-02-24 11:29

  • ★★★★★★0

    så det er også en gave til hende selv :)

    Smart tænkt :-)

    jeg er simpelthen kørt træt i rødvin

    Hm - der tror jeg aldrig at jeg når til :-)

    Ikke at jeg bæller det i mig - men et godt glas fredag og lørdag, skader ikke nogen. 

    Jeg gider ikke noget bras, og vil gerne smide penge efter god kvalitet - også hvidvin. Rosé siger mig til gengæld ingenting.

    Wayne29-02-24 12:27

  • ★★★★0

    Rosé siger mig til gengæld ingenting.

    Jeg elsker en god tør rosé, og her i kolonien er det jo nærmest obligatorisk på en varm sommerdag :)

    chandler7529-02-24 13:14

  • ★★★★0

    Jeg vil meget hellere have et godt glas rosé, men det skal også være rigtig god kvalitet.

    dyg29-02-24 13:48

  • ★★★0

    I dag carolines karry suppe - jeg spicer den op med stegte kyllingestykker og suppehorn!

    MadMartigan29-02-24 20:01

  • ★★★★★★0

    Kone og mellem skal til klassefest og æde pizza udefra. Jeg revancerer herhjemme, og laver hot-dogs til slat. De skal fanme ikke bare have lov til at æde junk, uden at vi også skal ha det!

    davenport 1-03-24 17:02

  • ★★★0

    Jeg laver en tilbagevendende klassiker. Hakkebøf med spejlæg. Dertil rodfrugter og min egen version af tzatziki som dybbelse. En ret med massere af protein. Oksekød og græsk yoghurt er selvfølgelig af den fedtfattige slags, men kan ikke få mig selv til at stege bøfferne i olie, så der kommer en lille klat smør på panden.

    Men bliver dog snart nød til at spise usundt. Har 2 bøtter K-salat bearnaise, der går på dato til den 20. Har også taget nogle pølser op af fryseren, for at få den tømt. Har godt nok ingen planer om at dirty bulke, men det er nok alligevel bedst af få det udryddet inden jeg går tilbage til kalorieunderskud igen. Hvornår det bliver ved jeg ikke endnu. Er nået op på de 90 kilo, men seneste bodyscanning tyder på at jeg stadig ligger inden for den normale fedt procent, grundet meget muskelmasse. Ved godt usikkerheden er stor på BIA metoden, men det ser nu heller ikke voldsomt ud endnu. På den anden side banker foråret på.

    Aranyhajú Nyárszépe 1-03-24 17:36

  • ★★★★★★0

    Vi tager på all you can eat-sushi til frokost i dag, så aftensmaden bliver en simpel pasta med tomatsauce.

    Ellers er madplanen til og med lørdag i næste uge:

    • Søndag: Rugbrød med diverse fisk (vi får varm mad til frokost hos svigermor)
    • Mandag: Vegetarpizza
    • Tirsdag: Stegte nudler med æg og grønt
    • Onsdag: Pasta, pølser, chips
    • Torsdag: Tortilla med friturestegt torsk
    • Fredag: Pia og Lauge er alene hjemme - og så plejer de at få færdiglasagne fra Føtex
    • Lørdag: Jeg er alene hjemme - så det bliver ordentligt stærk chili sin carne

    Guldager 2-03-24 09:53

  • ★★★★★★0

    Skal til min svogers 40års, så skal spise frikadeller, flødekartofler og røde pølser. Min søster er højgravid, og står for det meste for det hele, så jeg forventer at hun er træt efter i dag... Men jeg håber satme hun har købt pølser nok, for brormand sluger dem som Leah Shutkever!!! 

    davenport 2-03-24 10:54

  • 0

    Pasta, pølser og chips. Spiser I chips som tilbehør til Pasta og pølser eller hvordan foregår det. Ikke en kombination jeg er stødt på før :)

    Jeg har heller ikke hørt om tortilla med torsk før, men altså hvis det rocker hos jer, så er det jo også det vigtigste og jeg kan jo af gode grunde ikke vide om det smager godt. Måske en slags anderledes fish and chips.

    Kiyonji 2-03-24 11:47

  • ★★0

    I aften står den på en vaskeægte klassiker stegt flæsk med persillesovs. Mega mums!!!

    Ryder666 2-03-24 11:51

  • ★★★★★★0

    Pasta, pølser og chips. Spiser I chips som tilbehør til Pasta og pølser eller hvordan foregår det. Ikke en kombination jeg er stødt på før :)

    Jeg har heller ikke hørt om tortilla med torsk før, men altså hvis det rocker hos jer, så er det jo også det vigtigste og jeg kan jo af gode grunde ikke vide om det smager godt. Måske en slags anderledes fish and chips.

    Ja, chips som tilbehør :) - Det er en barndomsret for mig, og nu også for Lauge. Det er jo bare salt i sprød form...

    Det er egentlig også taco, jeg mente. Taco med fisk er meget normalt. Revet gulerod, fintskåret savoykål, en passende dressing og friturestegt torsk.

    Guldager 2-03-24 19:35

  • ★★★0

    Jeg var stadig stiv da jeg stod op i morges, så har ikke fået lavet mit klokken 14:30 måltid til næste uge. Overvejer at gå i gang med det nu her. Det skal være noget der ikke er for besværligt, da jeg er træt i dag.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-03-24 15:40

  • ★★★★★★0

    Min mor gav os en stor bøtte rejer (900 gr.) så vi skal have en rejemad i aften. Måske to... Har handlet ind, så der kommer salat, dressing, tomat, agurk, citrus og mayo. Lidt en kedelig ting at lave, men det smager jo godt. De andre vil have blødt brød, men jeg vil sgu have mit ristet med smør! 

    davenport 3-03-24 15:47

  • ★★★0

    Jeg har stegt Wienerschnitzeler til mit 14:30 måltid. Dertil laver jeg en pastasalat med basilikum og forårsløg. Har sku været et skarn og drønet det sidste af min hjemmelavede mayonaise i. Laver noget mere til min sandwich. Men det er selvfølgelig med den gode koldpressede rapsolie med massere af det sunde umættede fedt, samt omega 3 og 6. Jeg forstår ikke at folk køber de billige rapsolier, hvor alle de gode ting er blevet forarbejdet ud, blot for at spare et par kroner. Det er nok uvidenhed.

    Aranyhajú Nyárszépe 3-03-24 17:41

  • ★★★★★★1

    Det blev en lækker rejemad, men den mætter kun i 20 minutter, så jeg smed lige et løg, 4 pølser og en tomat i en gryde, stegte det op og så smed jeg 3 piskede æg i. Toppet med ketchup. Det blev sgu lidt af et bjerg på tallerkenen så nu er jeg ret mæt. Og stort set ingen kulhydrater ;D 

    davenport 3-03-24 21:50

  • ★★0

    Idag stod menuen på kødboller med kartoffelmos og flødesauce i Ikea. Det var som altid Mega mums!!!

    Ryder666 3-03-24 23:28

  • ★★★★★★0

    Idag stod menuen på kødboller med kartoffelmos og flødesauce i Ikea. Det var som altid Mega mums!!!

    Du burde søge job som madanmelder ;-)

    Wayne 4-03-24 07:39

  • ★★★★★★0

    Domænet megamums.dk er heller ikke ejet af nogen ;)

    Guldager 4-03-24 11:27

  • ★★★★0

    Domænet megamums.dk er heller ikke ejet af nogen ;)

    Jeg er sikker på, at .com domænet er ejet, og jeg er sikker på, at det ikke er en side jeg tør åbne her på min arbejds-laptop!

    dyg 4-03-24 12:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen