Forum - Forum-tråd: Hvad laver du nu?

Hvad laver du nu?

  • ★★★0

    Dagens nyhed: Min The Abyss Blu-ray er nu afsendt :)

    Ditto :)

    Gormanden29-04-24 20:40

  • 0

    så den der abyss som barn. den var allerede der noget mainstream lort fuld af unuancerede stereotyper. 

    DonnieDingDong30-04-24 08:00

  • 2

    Har lige læst at Paul Auster er død. Han er manden bag The New York, som nok stadigvæk er hans mest kendte værk. På trods af at han er amerikaner så er han dog mest kendt i Europa og relativt ukendt i USA.

    Kiyonji 1-05-24 10:14

  • ★★★★★2

    Jeg har lige læst, at min yndlingsforfatter Paul Auster er død efter komplikationer i forbindelse med at have haft lungekræft. Han blev 77 år og sov ind i sit hjem i Brooklyn. Sidste år i oktober udgav han det skønlitterære værk "Baumgartner", som desværre også blev hans sidste bog. Jeg har den stående i min samling men har ikke læst den endnu, og jeg vil nok komme til at græde en del, når jeg læser den - både på grund af det den handler om men også fordi, Paul Auster nu er gået bort.

    Den første bog jeg læste af ham var "Tilfældets Musik", som jeg rent tilfældigt købte i kiosken på hovedbanegården, da jeg skulle have noget at læse i toget på vej hjem. Jeg blev hurtigt grebet af hans stil og måde at beskrive menneskeskæbner og hvordan almindelige mennesker reagerer på at blive placeret i usædvanlige rammer, hvilket viste sig efterfølgende at være et gennemgående tema i hans bøger. Efter at have læst "Tilfældets Musik" tilbage i 90'erne blev jeg derfor fan af Auster og har været det lige siden.

    Derudover står Paul Auster også bag en af mine yndlings-film "Smoke", som foregår i og omkring en cigar-butik i Brooklyn og er fyldt med små anekdoter og observationer af mennerskers interageren med hinanden og betydning for hinandens liv. William Hurt spiller forfatteren Paul Benjamin i filmen, men navnet er i virkeligheden et pseudonym for Paul Auster. Den sidste fortælling i fimen har Paul Auster også udgivet i bogform under titlen "Auggie Wrens Christmas Story", som er meget rørende, hyggelig og hjertevarm.

    Hvil i fred  Paul Auster, og tak for de mange fremragende og gribende historier du har skabt.

    www.berlingske.dk/internationalt/forfatteren-bag-new-york-trilogien-paul-auster-er-doed

    NightHawk 1-05-24 10:43

  • ★★★★2

    Trist! Paul Auster var også min søsters yndlingsforfatter. Jeg tror kun, at jeg har læst en enkelt af hans bøger, og det er mange år siden. Har dog flere stående, som min søster har foræret mig gennem årene. Tror, at jeg vil kaste mig over New Yorker-trilogien, når jeg er færdig med den bog, jeg er i gang med. 

    thomsen 1-05-24 12:01

  • ★★★2

    Hmm, kunne være jeg skulle snuppe et gensyn med Smoke (1995). Virkelig en empatisk, varm og stille 'slice of life' film af den bedste slags. 

    Essal 1-05-24 12:51

  • ★★★★★★2

    Så starter min datters eksamener fra i dag. Skrf. dansk. Hun svinger gerne mellem 10-12 i de store fag, men der er ikke pres på hjemmefra. Overordnet set betyder det jo ikke det store, men det gør det jo for hende, fordi det er den virkelighed hun står i, så det støtter vi op om. Det batter nok først rigtigt i gymnasiet, og hun vil læse til læge, så det kræver jo et vis gennemsnit, når den tid kommer. 

    davenport 2-05-24 08:53

  • ★★0

    Tallene betyder jo ikke så meget endnu, men arbejdsmoral, ihærdighed og planlægning formes jo til videre brug allerede nu. Jeg ved fra personlig erfaring hvis man vender sig til at præstere middel så der både svært og meget hårdt at pludseligt at skulle præstere i top som en ny baseline.

    Men det er god med ambitioner, vi krydser fingre for gode eksamener

    HelmerJ 2-05-24 09:10

  • ★★★★1

    Knægten er netop afleveret på sin nye skole til første dag i SFO. Ham og jeg tog en fridag i går, og hyggede max i Tivoli i det dejlige forårsvejr, og her til morgen var han helt klar til at starte på skolen!

    dyg 2-05-24 09:29

  • ★★★★★★0

    Så starter min datters eksamener

    Og derfor er jeg eksamensvagt :)

    Hvilket er virkeligt kedeligt, men det kunne have været værre...kunne have været vikar i 1. klasse.

    Guldager 2-05-24 10:07

  • ★★0

    Det er virkelig dejligt med noget sommer!! Men af en eller anden grund føler man så også, at man skal ud og nyde det og suge det til sig, selvom man måske hellere ville nørde film eller spil:-D.

    måske bare mig der har sådan:-)

    Weird_J 2-05-24 17:35

  • ★★★0

    Det er virkelig dejligt med noget sommer!! Men af en eller anden grund føler man så også, at man skal ud og nyde det og suge det til sig, selvom man måske hellere ville nørde film eller spil:-D.

    måske bare mig der har sådan:-)

    Ja, lidt weird :)

    Gormanden 2-05-24 18:54

  • ★★★2

    En god undskyldning for at tage til London og gå i teatret :)

    www.dr.dk/nyheder/seneste/fawlty-towers-bliver-til-et-teaterstykke-i-london

    Gormanden 2-05-24 18:58

  • ★★★★★★0

    Jeg top-keder mig i dag. Har skulle noget hele ugen, og i dag skal Mikkel først hentes kl. 16 ved toget, så man kan bare gå og vente. Jeg har det altid bedst, når man skal noget først på dagen. Jeg hader ventetid mere end det meste andet. 

    davenport 3-05-24 13:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen