Trailer: Adam Sandler spiller astronaut i "Spaceman" – se den første teaser

Er vi de eneste, der igen har fået Babylon Zoos evergreen på hjernen?

Den efterhånden 57-årige komiker Adam Sandler fortsætter sit givtige samarbejde med streamingtjenesten Netflix næste år, hvor parterne bl.a. giver os sci-fi-dramaet "Spaceman". Den første ultrakorte teaser til filmen kan ses herunder.

"Spaceman" er instrueret af svenske Johan Renck, som stod bag den prisbelønnede og pragtfulde "Chernobyl"-miniserie. Og "Spaceman" lader ligeledes til at være stemningsmættet og flot, om end knap så dramatisk.

Sandler spiller astronauten Jakub, som befinder sig i solsystemets yderkant helt alene på sit rumskib, da han erfarer, at hans ægteskab med hustruen Lenka (Carey Mulligan) er ved at gå i opløsning. Han er desperat efter at få forholdet til at overleve, og han får hjælp af et gådefuldt væsen, der har levet siden universets fødsel, og som pludselig dukker op på Jakubs rumfartøj.

Læs også: Netflix-brugere har streamet over 2 milliarder(!) timers film med Adam Sandler

Paul Dano har lagt stemme til det mystiske rumvæsen, som har navnet Hanuš. Derudover byder rollelisten på navne som Kunal Nayyar ("The Big Bang Theory") og selveste Isabella Rossellini ("Blue Velvet").

Colby Day har skrevet manuskriptet til "Spaceman", som er baseret på tjekkiske Jaroslav Kalfařs roman, "Spaceman of Bohemia". Bl.a. skuespilleren Channing Tatum ("21 Jump Street") er med om bord som producer.

"Spaceman" lander på Netflix den 1. marts, og det første lille smugkig kan opleves her:

Kommentarer

Adam Sandler spiller astronaut i "Spaceman" – se den første teaser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen