Trailer: Lang tissejoke i ny trailer til "Angry Birds"

Den nyeste trailer til animationsfilmen "Angry Birds", der er bygget over det populære spil, har ramt nettet og byder bl.a. på en lang tissejoke med Peter Dinklage som ørnen Mighty Eagle. Traileren kan ses sidst i nyheden.

Jason Sudeikis ("De satans chefer") lægger stemme til Red, en fugl med et temperamentsproblem. Josh Gad er tilbage i sin første animationsfilm siden det verdensomspændende kæmpehit "Frost" som den hurtige Chuck, og Danny McBride er den flyvske Bomb. Bill Hader ("Det regner med frikadeller") er gået i grisenes tjeneste, og Maya Rudolph ("Brudepiger") er Matilda.

Filmens producer John Cohen har tidligere udtalt: "Jeg er utrolig stolt af de skuespillere, vi har fået som stemmer. Ikke alene har vi Jason, Josh, Danny, Bill, Maya og Peter til at give karaktererne liv, de er samtidig omgivet af en række nye talenter – det er nogle af sjoveste mennesker, man kan møde i dag, og vi er begejstrede for at have dem ombord."

"Angry Birds" gør livet surt i biograferne 12. maj.

Kommentarer

Lang tissejoke i ny trailer til "Angry Birds"

 • ★★★★★★1

  Ok...nu siger jeg det lige...måske fordi jeg er overtræt efter at skulle holde styr på en 5. klasse hele dagen...men synes godt nok den ser hylemorsom ud...

  Guldager27-01-16 15:53

 • ★★★★0

  Jeg kender ikke spillet, men synes også, den ser ganske OK ud på en lidt fjollet og løssluppen måde :)

  chandler7527-01-16 16:00

 • ★★★★★★0

  Præcis. Ofte skuffer den type film dog, fordi den i sidste fjerdedel bliver mere actionpræget og seriøs. Det er sjældent, at en film holder tonen hele filmen igen.

  Guldager27-01-16 16:21

 • 0

  Wait, let me get this right. Så grisene er flygtningene og "Red" er Inger Støjberg? I'm confused.

  Ej, den ser faktisk umådelig sjov ud. Havde forventet ca. nul procent fra en Angry Birds-film :)

  larsnoergaard27-01-16 21:38

 • 0

  Double-post... Må gerne slettes af admin :)

  larsnoergaard27-01-16 21:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen