Trailer: Theodor Fælgen og Co. er tilbage i traileren til "Bakkekøbing - Det store osteræs"

Theodor Fælgen, fuglen Søren og pindsvinet Ludvig – kendt fra de populære børnefilm "Bjergkøbing Grand Prix" og "Jul i Bakkekøbing" – er tilbage i "Bakkekøbing - Det store osteræs", hvor det skal afgøres, hvilken by der er bedst – Bakkekøbing eller Slidstrup?

Det store opgør skal stå ved det traditionsrige racerløb Det store osteræs, og den optimistiske Søren repræsenterer Bakkekøbing. Han er så stensikker på sejren, at han i al hemmelighed har lavet et væddemål med den skurkagtige mejeribestyrer Olrik Klapvold fra Slidstrup. Hvis Søren ikke vinder det store Osteræs, mister Theodor Felgen sit værksted og huset til Klapvold. Men Klapvold har ikke rent mel i posen og vil gøre hvad som helst for at vinde løbet. Han allierer sig derfor med den farlige gorilla Emanuel Desperados og den muntre Osram Svupsen. Pludselig er sejren måske ikke så sikker, som Søren gik og troede...?

Startskuddet går til "Bakkekøbing - Det store osteræs", når filmen får premiere i biograferne 21. april. Traileren kan ses herunder.

Kommentarer

Theodor Fælgen og Co. er tilbage i traileren til "Bakkekøbing - Det store osteræs"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen