Trailer: Daredevil dukker op i ny actionfyldt trailer til "She-Hulk: Attorney at Law"

De to advokater mødes i den kommende serie, der ikke just ligner et klassisk retssalsdrama.

Endnu en Marvel-trailer, der er udkommet under årets Comic-Con, giver os et nyt smugkig på serien "She-Hulk: Attorney at Law", der handler om Bruce Banners kusine, Jennifer Walters, som efter en skudepisode får en blodtransfusion af sin fætter og bliver til den grønne, hårdtslående She-Hulk.

Ligesom den første trailer understregede tilbage i maj, så dukker Mark Ruffalo også op som Hulk i den næste MCU-serie. Det samme gør Tim Roth som "The Incredible Hulk"-skurken Abomination, Benedict Wong som Wong og Charlie Cox som Daredevil.

Se også: Første rørende teaser til "Black Panther: Wakanda Forever"

Netop Daredevils optræden i serien var ikke blevet annonceret før nu, og under årets Comic-Con kom det også frem, at den blinde superhelt, der også har advokat som profession, får en ny serie: "Daredevil: Born Again". Den serie kan du læse mere om lige om lidt her på Moovy.

Og Tatiana Maslany ("Orphan Black", "Perry Mason") spiller titelrollen i "She-Hulk: Attorney at Law", der tydeligvis stiler efter at mikse både retssalsdrama, komik og action.

"She-Hulk: Attorney at Law" består af ti episoder, og serien får premiere på Disney+ den 17. august. Se den nyeste trailer her:

Kommentarer

Daredevil dukker op i ny actionfyldt trailer til "She-Hulk: Attorney at Law"

 • ★★★★★1

  Please please cameo af Harvey Birdman :)

  Synes det ser herligt ud, spændt på om humoren rammer, og glæder mig også til at se det hele og hvordan det fungere, Corridor Digital kom også med en udlægning af hele snakken omkring CGI'en ved hende, da de havde en af eksperterne forbi, og det gir egentlig fin mening, så det ikke noget der gener mig, som det tydeligvis gør mange andre.

  Elwood25-07-22 09:57

 • ★★★★★★0

  Fedt, herlig humor - jeg beholder mit +abonnement!

  Wayne25-07-22 20:04

 • ★★★1

  Glæder mig til denne, håber så at den bliver seværdig - Mrs. Marvel var pænt kedelig 

  Gormanden26-07-22 00:12

 • 1

  Fed humor. Den glæder jeg mig til :)

  Ronni Pedersen27-07-22 00:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen