Trailer: Ny intens og drømmende trailer til HBO's "Westworld"

Jonathan Nolan og Lisa Joys "Westworld" er en af de mest ventede tv-serier i år, og HBO håber helt sikkert, at det er en enorm succes for tv-netværket. Nu er der kommet endnu en interessant trailer, som giver os en smagsprøve på, hvad der er i vente. Traileren kan ses herunder.

Seriens skabere har efter sigende allerede fem sæsoner planlagt, og efter at have taget en kortere pause med produktionen for at sikre, at manuskriptet var helt rigtigt, har der været fuld damp på hypetoget. Markedsføringen har været fremragende, og endnu en ny trailer har optrappet intensiteten endnu mere.

"Westworld" beskrives som en mørk odyssé om begyndelsen på kunstig bevidsthed og udviklingen af synd. Sat i skæringspunktet mellem den nærmeste fremtid og en genskabt fortid udforskes der en verden, hvor ethvert menneskes appetit, uanset hvor ædel eller fordærvet, kan hengives.

Serien har premiere på HBO Nordic 2. oktober.

Kommentarer

Ny intens og drømmende trailer til HBO's "Westworld"

 • ★★★★0

  For fanden den ser lækker ud!

  gi-jones14-09-16 21:20

 • ★★★★★0

  Jeps der er ingen tvivl det her blir den næste Watercooler talk serie, damm det ser fedt ud, og jeg er stadigvæk blæst hel omkuld af det cast de har fået samlet.

  Elwood14-09-16 21:27

 • ★★★5

  Uden at afsløre for meget endnu - jeg har set de fire første afsnit, og vil op til udgivelsen komme med en teaser-anmeldelse: I kan godt glæde jer. :)

  Dolphinfriendly14-09-16 22:30

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen