Trailer: Se teaseren til den nye "Futurama"-sæson – den første siden 2013

Efter 10 års venten vender Bender, Fry og Leela tilbage på flimmerkassen.

Som vi skrev tilbage i februar 2022, så vender sci-fi-tegnefilmsserien "Futurama" snart tilbage med en stak nye afsnit. Serien blev kickstartet tilbage i 1999 og er i flere omgange blevet aflivet og genoplivet igen.

"Futurama" blev skabt af bl.a. "The Simpsons"-bagmanden Matt Groening, og serien handler om pizzabudet Philip J. Fry, som bliver frosset ned og først vågner op igen den 31. december 2999.

Den seneste "Futurama"-sæson rundede af helt tilbage i september 2013, men nu kan I herunder se det første ultrakorte smugkig på de kommende spritnye afsnit.

Læs også: "Shrek 5" er på vej - sandsynligvis med det originale cast

I forbindelse med lanceringen af den dugfriske teaser kom det frem, at den nye sæson består af 10 episoder, og at det første nye afsnit lander på den amerikanske streamingtjeneste Hulu den 24. juli, hvorefter nye afsnit udkommer de efterfølgende mandage.

Eftersom Hulu er ejet af Disney, er det sandsynligt, at sæsonen udkommer herhjemme på Disney+ – også fordi Hulu og Disney+ snart smelter sammen til én streamingtjeneste i USA.

Og eftersom den nye sæson består af 10 afsnit, og at i alt 20 er sat i produktion, så kan fans altså allerede nu se frem til (mindst) to nye "Futurama"-sæsoner om den energiske Fry, det heroiske rumvæsen Leela og den sarkastiske robot Bender Bending Rodríguez. Alle de originale skuespillere er tilbage i lydstudiet.

Kommentarer

Se teaseren til den nye "Futurama"-sæson – den første siden 2013

  • 0

    Yay! : D More antics from Bender Bending Rodriguez.

    ccbj21-05-23 10:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen