Trailer: Universet giver Loki høvl i ny tempofyldt teaser til 2. sæson af Marvels "Loki"

Lokis rejse gennem tid og rum byder på lidt flere sving og skrammer i anden ombæring.

Om lige godt én måned dukker Thors drilske halvbror, Loki, op i 2. sæson af Marvel Studios' populære streamingserie af samme navn.

I slut-juli fik vi den første trailer til 2. årgang af "Loki", og nu har Mavel Studios frigivet en ny og kortere teaser, som på trods af sin relativt beskedne længde alligevel når at præsentere en masse nye gådefulde, actionfyldte og stjernespækkede klip. Teaseren kan ses herunder.

Læs også: Disney udgiver endelig "The Mandalorian", "Loki" og "WandaVision" på Blu-ray og 4K UHD

Tom Hiddleston vender naturligvis tilbage i titelrollen. I seriens første sæson mødte Loki organisationen Time Variance Authority, som forsøger at holde rede på de væsner, der skaber kaos ved at rejse mellem multiversets mange parallelle dimensioner.

Og 1. sæson sluttede selvsagt med en cliffhanger, hvor Loki endte i et nyt univers, hvor hans tidligere allierede, tidsagenten Mobius M. Mobius (spillet af Owen Wilson), tilsyneladende havde mistet sin hukommelse.

Kan Loki få styr på multiversets forgreninger og forandringer? Og hvilken rolle spiller superskurken Kang the Conqueror monstro? Vi får svarene, når 2. sæson af "Loki" kickstartes på Disney+ den 6. oktober. Den omtalte teaser kan ses her:

Kommentarer

Universet giver Loki høvl i ny tempofyldt teaser til 2. sæson af Marvels "Loki"

 • ★★★★★★0

  Elsker når MCU går aal-in på et projekt, som de gør med Loki - fortsættelsen ser lige så herlig åndsvag ud som første sæson.

  Wayne 5-09-23 08:29

 • ★★★0

  Ha ha, stakkels gud…

  ser herligt ud og er game :)

  Gormanden 5-09-23 17:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen