Moovy TV: Moovy TV og Monty Python på CPH:DOX

Siden de for første gang troppede op på BBC i 1969, har den engelske komikertrup Monty Python maltrakteret millioner af lattermuskler - senest i sidste års udsolgte liveshows i London, som udgør omdrejningspunktet i den blændende dokumentar "Monty Python: The Meaning of Live", som er med på årets CPH:DOX.

Dokumentaren består både af fornøjelige klip fra de succesfulde liveshows og dybdeborende interviews med gruppens medlemmer: Eric Idle, Terry Gilliam, Terry Jones, John Cleese og Michael Palin.Moovy TV mødte filmens producer, Holly Gilliam, som er Terrys datter, samt filmens instruktør, Roger Graef, som flere gange har arbejdet sammen med Monty Python i årenes løb.

Vi fik bl.a. løftet sløret for Monty Pythons spændende fremtidsplaner, og Gilliam og Graef kom med deres bud på, hvorfor vi stadig taler om Monty Python her snart 50 år efter deres første optræden."Monty Python: The Meaning of Live" vises i Dagmar 14. november kl. 19.00, og billetter kan bestilles via CPH:DOX' hjemmeside. Du kan læse meget mere om Monty Pythons tidligere og fremtidige bedrifter på montypython.com.

Kommentarer

Moovy TV og Monty Python på CPH:DOX

 • ★★★★★0

  Den blu-ray bliver jo i hvert fald must-have. 

  Lars!11-11-15 16:02

 • ★★★★★0

  Hell yeah! Krydser samtlige fingre og tæer for, at det bliver en realitet - i øvrigt aaaaaalt for lang tid siden, at jeg har givet mig i kast med serien :-) Har du en favorit-sketch, Lars?

  The Insider11-11-15 21:51

 • ★★★3

  Cool at de også har lagt indslaget på deres hjemmeside

  MOVIE100011-11-15 22:32

 • ★★★★★0

  Johan det et ondt spørgsmål der er jo mange klassikere, en jeg altid kan grine over fordi den er så langt ude er den med Filosoferne der spiller Fodbold, kæft det er sjovt fundet på, eller Self defence sketchen, med Eric Idle der prøver og være fornuften, og gerne vil lære og forsvare sig mod skarpe pinde mens den bindegale instruktør spillet af John Cleese mener det er vigtigere og lære selvforsvar mod folk der angriber en med Frugt!

  Dead Parrot sketch, men det jo en klassiker der altid nævnes også self.

  En af de mere elaborated er nok Argument sketchen, for helvede den er sjov :)


  Elwood12-11-15 01:38

 • ★★★★★1

  Elwood kom mig i forkøbet. I want to buy an argument, var den første jeg kom på. Jeg har desuden selv opført en version af "manden, der bløder ud af maven, men må udfylde et skema for at blive opereret" på min skole som barn.

  Lars!12-11-15 08:34

 • ★★★★★0

  Jeg er også vild med denne: https://www.youtube.com/watch?v=rbEIX1giTho

  chandler7512-11-15 12:04

 • ★★★★★1

  En masse gode bud! For dælen, hvor jeg dog håber, at det lykkes at få restaureret serien og udgivet den på Blu-ray, så man kan gense alle goderne :-) Netop fodboldsketchen er jeg også ellevild med, Kenneth! Og jeg krydser selvfølgelig fingre for, at din opførelse af dén sketch var i forbindelse med et show og ikke i kølvandet på en rigtig ulykke, Lars! :-)

  The Insider12-11-15 14:44

 • ★★★★★1

  Heldigvis bare ketchup, men måtte da ofre en t-shirt på det, som aldrig fik sin rigtige farve igen. 

  Lars!12-11-15 14:59

 • ★★★★★0

  Haha! Men skønt på den måde at have et fedt minde direkte påtrykt på en trøje :-) Sig til, hvis du finder over en video af din sketch!

  The Insider12-11-15 17:41

 • ★★★★★0

  Næsten helt 100 på at den video ikke findes, og det er måske meget godt, så verden ikke kan udsættes yderligere for min tvivlsomme efterabning. ;) 

  Lars!12-11-15 17:48

 • 0

  Bicycle Repair Man

  https://www.youtube.com/watch?v=rxfzm9dfqBw

  Kay12-11-15 20:36

 • ★★★★0

  Så denne såkaldte dokumentarist, var tilstede i sådan en grad at: "NOW, PISS OFF!" kom på sin bane?!? WOAW? Måske - jeg skal se denne alligevel? :-D

  Nogen på Moovy, der havde RÅD!!?? til deres Live sidste år?

  OnTOP: Holder dog meget af Adolf i: Mr. Hitler. Og mange, JA Mange+er til

  Mrs. Niggerbaiter

  ..eksplosiv hun nu er/var;-)

  Gasivodo13-11-15 02:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen