Moovy TV: Interview med Wes Ball – instruktøren bag "Kingdom of the Planet of the Apes"

Manden bag årets abefest taler med os om computereffekter, spoilers, skrifttyper og Michael Bay.

For få dage siden landede "Kingdom of the Planet of the Apes" i de danske biografsale. Og den efterhånden 10. spillefilm i "Abernes planet"-franchisen er allerede blevet et verdensomspændende hit.

Moovy TV talte forleden med filmens instruktør, Wes Ball, som også står bag "The Maze Runner"-filmtrilogien og den længe ventede, kommende filmatisering af Nintendos "The Legend of Zelda".

Læs også: Nintendo annoncerer "Zelda"-filmen og hyrer instruktør

Ball har tidligere arbejdet med visuelle effekter, og vi diskuterer bl.a. filmens totalt overbevisende CGI-aber, som blev skabt af det hæderkronede VFX-firma Weta FX, som også har bl.a. "Avatar"-filmene og "Ringenes herre"-trilogien på CV'et.

Vi talte også om Balls spæde start i VFX-branchen, hvor han bl.a. arbejdede på dvd-ekstramateriale, samt Andy Serkis' støtte til projektet og instruktørens store passion for "Abernes planet"-franchisen – lige fra den oprindelige klassiker fra 1968 til sagaens ikoniske skrifttype!

Og så fik vi i øvrigt en kort Zoom-sludder med tre af filmens skuespillere – Owen Teague ("It"), Freya Allan ("The Witcher") og Kevin Durand ("Robin Hood"). Og netop Durand havde en skøn joke i ærmet. Eller rettere sagt i bukserne...

Kommentarer

Interview med Wes Ball – instruktøren bag "Kingdom of the Planet of the Apes"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen