Moovy TV: "Forældre"-interview med instruktøren Christian Tafdrup

Det unikke, danske kærlighedsdrama "Forældre" har allerede vundet et hav af priser – deriblandt Robert-prisen for Årets instruktør, som gik til debutanten Christian Tafdrup.

Tafdrup er en uddannet skuespiller, som bl.a. har medvirket i Susanne Biers "Efter brylluppet" og tv-serien "Lærkevej", men han har altid drømt om at blive instruktør.

Og nu kan Tafdrup sågar drømme om at vinde Nordisk Råds Filmpris – en prestigefuld pris, der hvert år hædrer Nordens bedste film, og hvor "Forældre" er oppe imod bl.a. den delvist danskproducerede "Heartstone" fra Island.

Moovy TV mødte forleden Tafdrup i Cinemateket og diskuterede bl.a. nomineringen, instruktørens kamp for at få "Forældre" realiseret og hans næste film, "En frygtelig kvinde", som ifølge Tafdrup bliver "et sandfærdigt portræt af kvindens frygtelige natur"(!).

Kommentarer

"Forældre"-interview med instruktøren Christian Tafdrup

 • ★★★1

  Jeg glæder mig sygt meget til "En frygtelig kvinde"!

  Dolphinfriendly25-08-17 12:35

 • 0

  Jeg glæder mig sygt meget til "En frygtelig kvinde"!

  Helt enig Nicki! Især når Tafdrup næsten 1:1, uden dog at være 100, filmatisere mit forige forhold..!        -kan ikke vente. 

  Vildt at ingen har udforsket dette emne på film, før nu! 

  Martinio07 26-08-17 16:47

 • ★★★0

  Jeg ved lige præcis hvad du mener. ;) Og ja, indenfor dansk film kan jeg heller ikke pege på andre titler, som har haft mod til det samme. 

  Dolphinfriendly27-08-17 12:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen