"Ant-Man"-stjernen Jonathan Majors skred fra sit første Marvel-møde

MCU-sagaen havde måske taget en anden drejning, hvis Majors ikke var blevet fanget igen i døren.

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania" kan netop nu opleves i de danske biografsale, og i filmen tørner Ant-Man og Co. sammen med en af Marvel-historiens helt store superskurke: Kang Erobreren.

Kang er kendt for at rejse gennem tid og rum, og der findes forskellige udgaver af ham på tværs af det enorme multiverse og dets parallelle verdener – vi mødte tilmed en anden og mere jovial Kang-variant i MCU-serien "Loki" med Tom Hiddleston.

Og vi ved allerede, at Kang dukker op igen i den næste "Avengers"-film, som bærer titlen "Avengers: The Kang Dynasty", hvor Marvels mange helte går i krig med en hel hær af forskellige Kangs.

Og det er åbenbart Jonathan Majors iøjnefaldende skuespil i rollen, der overbeviste Marvel Studios-chefen Kevin Feige om, at Kang skulle være MCU-franchisens "næste Thanos". Men faktisk var Majors tæt på at vende Feige og Co. ryggen i forbindelse med sit første Marvel-møde.

Læs også: "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" er et langt større Marvel-hit end forgængerne

Det afslører Majors selv i et nyligt interview med Vanity Fair, hvor det store stjernefrø – som også har brilleret i bl.a. tv-serien "Lovecraft Country" og boksedramaet "Creed III" – er herligt oprigtig:

"Jeg håber ikke, at det her ender med at bide mig i røven, men jeg skred fra mit første Marvel-møde. Det skete for lang tid siden. Jeg var netop blevet færdig på skuespillerskolen, og jeg rejste rundt i Hollywood og sidder så på det her kontor."

"Og jeg havde en særlig opvækst, og jeg vil ikke spilde nogens tid. Og jeg ankom, og de havde virkelig travlt. Og jeg sagde: 'Det er meningen, at jeg skal være her, ikke?' Der gik lang tid, og så sagde jeg: 'Jeg går bare. Det er okay. Jeg går bare.' Og så gik jeg mod døren, men så sagde de, at [casteren] Sarah Finn var på vej. Og så mødtes vi og sludrede, og det var en fed samtale."

Majors fortæller i øvrigt, at det først var tre år senere, at han specifikt diskuterede Kang-rollen med Marvel, så de har tydeligvis haft skuespilleren i sigtekornet længe. Majors fortæller også, at han er meget begejstret for rollen og slet ikke var i tvivl om, om han skulle tage den:

"Der var ingen tvivl, efter at jeg indså, hvad rollen var og karakterens potentiale."

Som sagt kan "Ant-Mand the Wasp: Quantumania" stadig ses i flere danske biografer – herunder FORMAT Biograf i Ballerup, Storkøbenhavn. Book billetter her. Og herunder kan I se Moovy TV's eget interview med Majors og hans "Ant-Man"-kollegaer:

Kommentarer

"Ant-Man"-stjernen Jonathan Majors skred fra sit første Marvel-møde

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen