"Bone Tomahawk"-instruktør hyrer Mel Gibson og Vince Vaughn

Efter at have arbejdet sammen på den Oscar-nominerede krigsfilm "Hacksaw Ridge" går Mel Gibson og Vince Vaughn endnu engang sammen og denne gang begge som skuespillere i krimifilmen "Dragged Across Concrete", som skal skrives og instrueres af S. Craig Zahler (westernfilmen "Bone Tomahawk").

Historien centrerer omkring to politimænd, den ene en old timer (Gibson) og den anden hans flygtige yngre partner (Vaughn), der bliver suspenderet efter at været kommet negativt i mediernes søgelys. Lav på kontanter og ingen andre muligheder gør, at de to politimænd dykker ned i den kriminelle underverden for at skabe retfærdighed, men i stedet finder de i skyggerne langt mere, end de ønskede.

"Dragged Across Concrete" markerer også en genforening mellem Vaughn og Zahler. Skuespilleren arbejdede sidste år på instruktørens "Brawl in Cell Block 99", et fængselsdrama med bl.a. Jennnifer Carpenter og Don Johnson.

Kommentarer

"Bone Tomahawk"-instruktør hyrer Mel Gibson og Vince Vaughn

 • 0

  'Bone Tomahawk' var en af mine yndlingsfilm sidste år. Ser virkeligt frem til Zahlers næste film. Lyder i hvert fald allerede ret spændende.

  BusinessMonkey 3-02-17 14:53

 • ★★★★★★0

  Håber (og tror) på at den bliver lige så kompromisløs i dens rå facon som Bone Tomahawk. Den var dæleme vild på den konto!

  T. Nielsen 3-02-17 14:55

 • ★★0

  Godt Mel Gibson, er ved at komme tilbage :-).

  Weird_J 5-02-17 09:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen