"Captain America 4" får både titel og premieredato

En ny verdensorden tager form i 2024.

Den næste (og fjerde) "Captain America"-film er for alvor ved at komme op i gear. For et par uger siden blev filmens instruktør, Julius Onah, hyret, og under årets Comic-Con er Marvel-filmens titel og udgivelsesdato netop blevet annonceret.

Filmen er blevet døbt "Captain America: New World Order", og den udkommer den 3. maj 2024 i de amerikanske biografer – og formentlig cirka samtidigt eller endda lidt tidligere i de danske biografsale.

Vi ved ikke noget om filmens plot, ud over at Anthony Mackie – der indtil nu har spillet superhelten Falcon i MCU-franchisen – har overtaget Captain Americas titel, kostume og skjold i "Captain America: New World Order", som fortsætter, hvor tv-serien "The Falcon and the Winter Soldier" slap.

Læs også: To nye "Avengers"-film kommer i 2025

Manuskriptet skrives i øvrigt af Malcolm Spellman og Dalan Musson, som netop arbejdede på "The Falcon and the Winter Soldier".

Vi ved i øvrigt endnu ikke, om Sebastian Stan dukker op som netop Bucky Barnes, også kendt som The Winter Soldier, i filmen. Og der er også en teoretisk chance for, at den tidligere Captain America, Chris Evans, dukker op – men i så fald bliver der formentlig tale om et flashback på grund af karakterens skæbne i "Avengers: Endgame".

Moovy TV talte i øvrigt forleden med netop Chris Evans op til streaming-premieren på skuespillerens nyeste actionbrag, "The Gray Man". Det interview kan du se her:

Kommentarer

"Captain America 4" får både titel og premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen