De fire første "Indiana Jones"-film lander på Disney+ om to uger

Manden med hatten har fundet et nyt hjem forud for biografpremieren på "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

Så er der godt nyt til "Indiana Jones"-fans med et Disney+-abonnement: De fire første film i Steven Spielbergs klassiske adventure-saga udkommer nemlig snart på den populære streamingtjeneste, nærmere betegnet den 31. maj.

Det bliver altså dermed muligt at opleve Harrison Ford i glansrollen som den eventyrlystne arkæolog i "Jagten på den forsvundne skat", "Indiana Jones og templets forbandelse", "Indiana Jones og det sidste korstog" samt "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige".

Se også: Harrison Ford er i kapløb med Mads Mikkelsen og tiden i ny trailer til "Indiana Jones and the Dial of Destiny"

"Indiana Jones"-samlingen på Disney+ kommer også til at bestå af prequel-serien "The Adventures of Young Indiana Jones" fra 1990'erne, der nu har skiftet navn fra "The Young Indiana Jones Chronicles".

Lanceringen af "Indiana Jones"-sagaen sker forud for den kommende femte og angiveligt sidste film i den succesrige eventyr-franchise: "Indiana Jones and the Dial of Destiny". Her svinger Harrison Ford pisken for sidste gang i rollen som Indiana Jones, en rolle han spillede for første gang helt tilbage i 1981. Dén film får dansk biografpremiere den 29. juni. 

Indiana Jones har for længst bevist, at han ikke hører hjemme på et museum, men i biografmørket – og altså nu også på Disney+ fra den 31. maj. 

Kommentarer

De fire første "Indiana Jones"-film lander på Disney+ om to uger

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen