Eddie Murphy: "Candy Cane Lane" er min første julefilm!

Nok er "Coming to America" og "Bossen og bumsen" fast inventar blandt danskernes julefilmsklassikere, men står det til Eddie Murphy selv, har han altså kun lavet én julefilm!

"Alene hjemme". "Die Hard". "Love Actually". Og mange andre. Der er nogle julefilm, som hører blandt danskernes traditioner, og med disse juleklassikere bliver det aldrig rigtig jul, før de er set.

Mange danskere betragter også Eddie Murphys "Coming to America" og "Bossen og bumsen" som juleklassikere, og det er da også blevet en fast tradition at vise dem på tv-kanalerne omkring juledagene.

Men står det til hovedrolleindehaveren selv, har han altså kun lavet én julefilm(!), og det er streamingfilmen "Candy Cane Lane", som netop er udkommet. Det udtaler han til pressen ved filmens gallapremiere.

HØR OGSÅ: MOOVY PODCAST - SPOTLIGHT: ALENE HJEMME (1990)

Ligesom "Det er herligt at leve" og "A Christmas Story" ikke er blevet juleklassikere i Danmark, sådan som de er i USA, så lader det omvendte til at være tilfældet med "Bossen og bumsen" og "Coming of America". I USA inviterer de åbenbart ikke til julehygge.

"Candy Cane Lane" er da nok også den mest julet film, Eddie Murphy har lavet. Her spiller han en familiefar, der med hjælp fra en nisse skal forsøge at vinde årets konkurrence for vejens bedste juledekorerede hus. Noget, som nabolaget går ekstremt meget op i.

Om "Candy Cane Lane" bliver en juleklassiker på samme måde som de tidligere Eddie Murphy-titler, må tiden vise. Filmen kan ses på Prime Video nu, og du kan få en forsmag her:

Kommentarer

Eddie Murphy: "Candy Cane Lane" er min første julefilm!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen