Trailer: Juleklassiker genfortolkes som juleslasher. Se traileren til "It’s a Wonderful Knife"

Juletid er gysertid.

Juleklassikeren "It's a Wonderful Life" fra 1946, som på dansk har titlen "Det er herligt at leve", er en af de der udødelige klassikere, som de fleste enten har set eller hørt om, og som er blevet kopieret og parodieret utallige gange. En film med smukke, livsbekræftende budskaber om at sætte pris på livet og på det, man har, selvom tingene ikke altid går som planlagt. 

Hvis du alligevel føler, at James Stewart-klassikeren måske har en lidt for stor mangel på mord og blodbad, så er den nye slasher-komedie "It's a Wonderful Knife" måske noget for dig. Som titlen antyder, tager "It's a Wonderful Knife" inspiration fra efterkrigstidens julefilm, men denne gang er der også lige smidt en seriemorder ind i fortællingen. 

Se også: Julemanden har sækken fuld af gru i traileren til "Nightmare on 34th Street"

"It's a Wonderful Knife" følger Winnie Carruthers, der har reddet sin by fra en maskeret morder. Men hendes liv er ikke ligefrem herligt, og hun kastes pludselig ind i en alternativ virkelighed, hvor hun ikke selv eksisterer, og hvor den maskerede morder derfor har fået helt frie tøjler til at sprede juleskræk. 

I hovedrollen finder vi Jane Widdop ("Yellowjackets"). Hun får fornemt følgeskab af navne som Justin Long ("Barbarian"), Joel McHale ("Community") og Katharine Isabelle ("Ginger Snaps").

Filmen er skrevet af Michael Kennedy, der også har leveret manuskript til "Freaky". "It's a Wonderful Knife" fik premiere i USA tilbage i november. Mens vi venter på en dansk premieredato kan traileren ses her:

Kommentarer

Juleklassiker genfortolkes som juleslasher. Se traileren til "It’s a Wonderful Knife"

 • ★★★★★1

  Haha, Justin Longs renæssance er en nydelse at overvære – jeg er fristet til at se den, så længe nogen bare bekræfter, at julen ikke reddes til slut.

  The Insider12-12-23 16:37

 • ★★★★0

  Den ser tilpas dum ud, til at jeg virkelig gerne vil se den. Jeg tvivler dog på, at den får dansk premiere. Mon ikke den dukker op på streaming i stedet?

  Justin Long ser fantastisk ud i den. Jeg er vild med det!

  thomsen13-12-23 10:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen