Første flotte plakat til "Dune: Del 2" er landet

Næste kapitel i Denis Villeneuves grandiose sci-fi-saga udkommer i november, og den første trailer er lige på trapperne.

Hvis man længes efter Denis Villeneuves meget imødesete efterfølger til storfilmen "Dune", er der nu kommet nyt til at forsøde ventetiden: Warner Bros. har nemlig frigivet den første plakat til "Dune: Del 2", og den kan ses herunder. Samtidigt forlyder det, at filmens første teaser-trailer udkommer i morgen, onsdag.

Plakaten prydes af Timothée Chalamet og Zendaya, der vender tilbage i rollerne som hhv. Paul Atreides og Chani. De står foran en forbløffende smuk solnedgang på ørkenplaneten Arrakis – bedre kendt som Dune.

Læs også: Alle optagelser til "Dune: Del 2" er allerede i hus

Det kommende opus forsætter skæbnefortællingen om den unge hertug Paul Atreides og hans storslåede eventyr i det episke sci-fi-univers. Filmserien er baseret på Frank Herberts berømte roman fra 1965. 

Ud over Timothée Chalamet og Zendaya består den imponerende rolleliste af prominente navne som Florence Pugh, Austin Butler, Christopher Walken, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Lea Seydoux, Dave Bautista og Charlotte Rampling. 

Den helt store ørkenvandring fortsætter den 1. november, når "Dune: Del 2" sander de danske biografer til.

Kommentarer

Første flotte plakat til "Dune: Del 2" er landet

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen