Kevin Costners kommende western "Horizon" bliver delt op i fire film

Man hører tit om film, der deles op i to dele – men det er simpelthen ikke nok for manden bag "Danser med ulve".

Som vi rapporterede tilbage i februar, så arbejder Kevin Costner p.t. på sit tredje filmprojekt som spillefilmsinstruktør: westernfilmen "Horizon".

To af de tre spillefilm, som Costner har lavet bag kameraet – "Danser med ulve" og "Open Range" – er ærkeamerikanske westerns, mens "The Postman" vel ret beset også var en postapokalyptisk western.

Og i skrivende stund er Kevin Costner måske endda bedst kendt for sin hovedrolle foran kameraet i den moderne westernserie "Yellowstone". Det er altså tydeligvis en genre, som Costner har en kæmpe forkærlighed for – og måske er det derfor, at han har lyst til at afsætte flere år af sin karriere til at dele førnævnte "Horizon" op i hele fire separate westernfilm.

Læs også: "Waterworld" får en efterfølger som tv-serie

"Horizon" går i produktion til august, og over for Variety fastslår Costner, at fortællingen er så omfangsrig, at han bliver nødt til at dele den op i fire film, som hver især varer lige knap tre timer.

Planen er så, at hver film udkommer med tre måneders mellemrum. I så fald er det nok usandsynligt, at "Horizon" udkommer i biffen, da det vil kræve ualmindeligt megen logistik at udgive fire film i én serie over ét kalenderår.

Og eftersom "Horizon" produceres af Warner Bros., er det nok mere sandsynligt, at "Horizon" udkommer som en slags miniserie på HBO Max, når den engang er færdig. "Horizon" går som sagt i produktion om et par måneder, så vi bør få del 1 senest engang i 2024.

Costner er p.t. i gang med at finde de 170(!) skuespillere, som har replikker i de fire "Horizon"-film. Vi ved ikke meget om plottet, ud over at "Horizon" især vil fokusere på kvindernes kår under den amerikanske borgerkrig (1861-1865).

Kommentarer

Kevin Costners kommende western "Horizon" bliver delt op i fire film

 • ★★★★★★0

  Synd han ikke har lavet mere, som instruktør - spændende projekt som jeg afgjort skal se.

  Wayne 7-07-22 14:29

 • ★★0

  Meh, jeg mødte Kevin Costner i Randers da han snød alle og gik ind ad samme indgang som publikum. Vel at mærke, efter de havde sat sig. Han kom så hen til min række hvor jeg fik et kram, men jeg var så starstruck at jeg ikke kunne sige andet end thank you. Han signerede også min Mr Brooks dvd, som jeg grundet flytning, desværre har mistet. Det var i forbindelse med hans koncert Kevin Costner & modern west. Fed oplevelse alligevel, dog.

  Jeg er gået lidt i stå med Yellowstone, men den er uden tvivl fed, og tænker at jeg nok giver hans nye projekt en chance

  Ryder666 7-07-22 14:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen