Marvel teaser fra optagelserne til "Avengers: Infinity War"

Den 23. januar blev optagelserne til Marvels "Avengers: Infinity War" officielt skudt i gang.

Brødrene Anthony og Joe Russo ("Captain America: Civil War") befinder sig bag kameraet, og foran linsen finder vi flere af Hollywoods største superstjerner i rollerne som flere af tidens største superhelte.

Og i en splinterny video giver Marvel os et indblik i produktionens spæde start. Vi ser bl.a. flere af filmens kulisser og en masse concept art deriblandt en tegning af tordenguden Thor og den skydeglade vaskebjørn Rocket fra "Guardians of the Galaxy", der arbejder sammen.

Flere af filmens bagmænd karakteriserer "Avengers: Infinity War" som kulminpationen på den filmiske rejse, som Marvel påbegyndte med den første "Iron Man" tilbage i 2008.

Og mange Marvel-fans vil formentlig også få kuldegysninger af at se både Iron Man, Star-Lord og Spider-Man på samme filmkulisse.

"Avengers: Infinity War" får biografpremiere 3. maj 2018 og efterfølges af endnu en "Avengers"-film året efter, som endnu ikke har fået en titel.

Kommentarer

Marvel teaser fra optagelserne til "Avengers: Infinity War"

 • ★★★★★2

  Jeg er fandme psyched!

  The Insider11-02-17 23:21

 • ★★★★★0

  Man blir hel... Nostalgisk når man tænker tilbage på, hvor det startede :)

  Elwood12-02-17 00:35

 • 0

  To af dem ser ret trætte ud og ligner ikke engang skuespillere længere, men fastlåste karaktere. Det kan vist ikke gå hurtigt nok med at få den sendt afsted, inden skægtrimmeren til RDJ også melder stop.

  Laudable12-02-17 03:16

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen