Marvels "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" udkommer på Disney+ den 17. maj

MCU-sagaens seneste kapitel lander på streaming tre måneder efter biografpremieren.

Vi er efterhånden blevet vant til, at Disneys største film (og derved også filmene produceret af deres underselskaber, herunder Marvel Studios og Lucasfilm) udkommer relativt tidligt på Disney+.

Nu har Disney og Marvel Studios netop annonceret, at den seneste store Marvel-film, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", udkommer på Disney+ den 17. maj.

Det er vel at mærke omtrent tre uger før filmens udgivelse på disk den 5. juni.

Læs også: Flere scener med Bill Murray blev klippet ud af "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania" lagde ud med at imponere ved billetlugerne, men den løb relativt hurtigt tør for kræfter på den finansielle front. I skrivende stund har den indtjent 474 mio. dollars på verdensplan i biograferne, mens de to første "Ant-Man"-film indtjente hhv. 519 mio. dollars og 623 mio. dollars.

Men ved at udgive filmen så kort tid efter biografpremieren i februar satser Disney sikkert på, at "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" bliver et attraktivt trækplaster for Disney+.

I "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" tvinges Ant-Man og Co. tilbage til kvanteriget takket være en særlig opfindelse af superheltens datter, Cassie, og her støder de på superskurken Kang the Conqueror. Kan de mon overvinde ham og finde hjem igen?

Tidligere i år talte Moovy TV med flere af filmens stjerner – de interviews kan I (gen)se herunder:

Kommentarer

Marvels "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" udkommer på Disney+ den 17. maj

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen