Flere scener med Bill Murray blev klippet ud af "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

Den 72-årige komiker medvirkede i blot én scene i den endelige udgave af Marvel-filmen.

Det trak naturligvis store overskrifter i januar 2022, da det kom frem, at selveste Bill Murray ville troppe op som skurk i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".

Den enigmatiske og Oscar-nominerede skuespiller har trods alt flere af filmhistoriens største komedieroller på CV'et, og i hvert fald på det tidspunkt var han en universelt vellidt spasmager.

Men få måneder senere blev Murray fyret fra komediedramaet "Being Mortal" efter at have kysset og siddet overskrævs på en ung, kvindelig assistent mod hendes vilje, hvorefter rapporter om andre ugerninger også dukkede op.

Og måske var det derfor, at Murrays rolle i den tredje "Ant-Man"-film endte med at blive så lille og ubetydelig? Murray optræder i hvert fald blot i én kort scene sammen med bl.a. Michael Douglas og Michelle Pfeiffer. Og nu afslører en anden af filmens skuespillere, Katy O'Brian ("The Mandalorian"), at hun havde indspillet flere scener med Murray, som blev slettet i klipperummet.

Læs også: Hank Pym døde og blev reinkarneret som myre i det første manus til "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

I "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" spiller Katy O'Brian krigeren Jentorra, der forsvarer det såkaldte kvanterige mod superskurken Kang the Conqueror, som Bill Murrays karakter, Krylar, arbejder for.

Krylar bliver tilsyneladende dræbt i Murrays eneste scene, men i et interview med Inverse, fortæller O'Brian:

"Jeg havde et par kampscener, der blev klippet ud, og også et par øjeblikke med Bill Murray. I stedet for at blive dræbt fløj han rundt i et rumskib og mødtes med Kang, og så blev han arresteret eller et eller andet...

"Og så smed de ham i fængsel, og han havde nogle sjove øjeblikke dér, og jeg hjalp ham med at undslippe, og så lod han, som om han havde samarbejdet med mig hele tiden og var klar til at slås. Og jeg siger så: 'Dude, som om...'

"Der var meget, der blev klippet ud. Filmen ville have været tre timer lang."

I stedet endte "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" med at vare "blot" 2 timer og 4 minutter, og kun én kort scene med Murray overlevede i klipperummet. Da Moovy TV interviewede flere af filmens skuespillere tilbage i februar, diskuterede vi netop Murray med Michael Douglas:

Kommentarer

Flere scener med Bill Murray blev klippet ud af "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"

 • ★★★★★★0

  Enigmatiske - det blev jeg lige nødt til at slå op :-)

  Æv gad ellers godt se Murray i en kampscene.

  Wayne25-04-23 12:28

 • 1

  Der kunne nemt have været klippet meget mere. Nok ca. 2 timer  og 4 min.  ...
  Total ligegyldig film.

  Ronni Pedersen27-04-23 13:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen