Melissa Barrera fyret fra "Scream 7"

Skuespilleren har fået kniven og vender ikke tilbage i slasher-franchisens næste kapitel.

Når "Scream 7" efter planen får premiere i løbet af næste år, bliver det tilsyneladende uden Melissa Barrera i en af de bærende roller. Skuespilleren der spillede rollen som Sam Carpenter i de seneste to "Scream"-film, heriblandt "Scream 6" har nemlig fået en fyreseddel af produktionsselskabet Spyglass Media.

LÆS OGSÅ: MANDEN BAG "FREAKY" OG "HAPPY DEATH DAY" SKAL INSTRUERE "SCREAM 7" 

Selskabet begrunder det med Barreras opslag på sociale medier, hvor hun tilkendegiver sin mening omkring krigen mellem Israel og Hamas. Spyglass Media siger i en kommentar, at de er imod enhver form for hadtale eller antisemitisme. Hvorvidt det rent faktisk er det der er tale om, må være en fortolkningssag.

Barreras karakter har igennem de seneste to film fungeret som den nye arvtager til rollen som final girl, så det efterlader produktionen i noget af et limbo. Ikke mindst efter at Neve Campbell før den seneste film også meldte sin afsked. Tilbage står så Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown og Mason Gooding som franchisens nuværende  bærende roller. 

Det syvende kapitel af den succesfulde franchise instrueres af Christopher Landon, der allerede har meldt ud, at han intet havde at gøre med fyringen. Han er tilsyneladende ikke helt tilfreds med beslutningen, eftersom han på X, der førhen var kendt som Twitter, meldte ud at: "Everything sucks. Stop yelling".

Landon får sin sag for, nu hvor der både skal skrives en solid fortsættelse. Samtidig med, at Sam Carpenter skrives ud af filmen på en nogenlunde spiselig måde. 

Kommentarer

Melissa Barrera fyret fra "Scream 7"

 • ★★★5

  Hvor er det trættende at man ikke kan udtale sig den mindste smule kritisk om Israels nedslagtning af det palæstinensiske folk uden at blive stemplet som antisemitisk.

  Det jøderne blev udsat for under anden verdenskrig var modbydeligt.

  Det israelerne udsætter palæstinenserne for lige nu, og har gjort i årtier(!), er modbydeligt. Punktum!

  Essal22-11-23 15:11

 • ★★★4

  Her et et udsnit af noget af det som Melissa Barrera tilsyneladende havde skrevet vedrørende Israel/Palæstina. Sakset fra The Hollywood Reporter:

  "Gaza is currently being treated like a concentration camp,” she wrote in one post on Instagram stories. “Cornering everyone together, with no where to go, no electricity no water … People have learnt nothing from our histories. And just like our histories, people are still silently watching it all happen. THIS IS GENOCIDE & ETHNIC CLEANSING."

  Hvis ovenstående tæller som hadfuld tale og/eller antisemitisme, så er det fandme dystre tider vi lever i.

  Det er faktisk ret simpelt i det her tilfælde. For der en rigtig side man kan være på eller også kan man være på Israels side...

  Essal22-11-23 15:23

 • ★★★★★★2

  På den anden side...skuespilleres holdninger, gøren og laden smitter af på selskabet og alle involveret, og hvis de mener, det giver dårlig pr, skal de bare fyre hende.

  Kendte mennesker skal være mere påpasselige med, hvad de siger og gør. Nogen gange...andre gange kan de komme afsted med meget mere end normale folk. Og hvis hun ikke har været bevidst om, at en politisk holdning kan få konsekvenser, så er det hendes problem.

  Rent politisk er jeg enig med hende dog. 

  Guldager22-11-23 15:35

 • 1

  Hvis de mener at hun skader deres produkt er de i deres gode ret at afskedige hende.

  Skuespillere og andre i branchen bør være varsomme med at udtale sig om ting de ingen indsigt har i og ingen berørelse har med.

  Du behøver ikke have en mening om alt og oftest er det bedst hvis du ikke har det men udtaler dig om ting du ved noget om.

  Kiyonji22-11-23 15:47

 • 1

  Okay. Jamen så må de jo også sige favel til mine penge.

  I forhold til sagen. Israel startede med at sige omkring 2000 var blevet dræbt under terrorangrebet. Dette tal er eftrfølgende nedjusteret, og så har de efterfølgende selv iværksat et terrorangreb, hvor de har myrdet over 10000 i Gaza, hvoraf mindst 4000 er børn.

  Johnny4222-11-23 19:10

 • ★★★★★1

  Jenna Ortega has dropped out of “Scream 7” due to her “Wednesday” Season 2 shooting schedule, Variety has confirmed. The news of her exit comes one day after her co-star Melissa Barrera was fired from the horror movie due to Barrera’s social media posts about Israel and Palestine.

  Ortega’s departure was apparently not influenced by Barrera’s firing and was in the works months ago before the SAG-AFTRA strike began.

  variety.com/2023/film/news/jenna-ortega-scream-7-exit-melissa-barrera-1235805702/

  Fremhæver lige den del fordi of course...

  Elwood22-11-23 19:52

 • 0

  Hamas startede det hele - nedslagtning, tortur og voldtægter og gidseltagninger - hvordan nogen kan tro, at Israel blot skulle sidde det overhøring er mig en gåde?!?

  Enhver, der taler Palestinas sag, har tabt enhver realitetssans.

  Pistolprinsen23-11-23 11:46

 • 6

  Hamas startede det hele - nedslagtning, tortur og voldtægter og gidseltagninger - hvordan nogen kan tro, at Israel blot skulle sidde det overhøring er mig en gåde?!?

  Enhver, der taler Palestinas sag, har tabt enhver realitetssans.

  Bortset fra de årtier der er gået forud.

  Men i den nuværende situation handler det ikke om hvem der startede hvad, men om at få det stoppet, og de ansvarlige(på begge sider) draget tol ansvar. Det kommer dog ikke til at ske i forhold til Israel pga den dobbelte standard der eksisterer, og derfor fortsætter konflikten de næste mange årtier.

  Johnny4223-11-23 12:16

 • ★★★2

  Hamas startede det hele - nedslagtning, tortur og voldtægter og gidseltagninger - hvordan nogen kan tro, at Israel blot skulle sidde det overhøring er mig en gåde?!?

  Enhver, der taler Palestinas sag, har tabt enhver realitetssans.

  Yikes!

  Essal23-11-23 17:24

 • ★★★★★3

  Hamas startede det hele - nedslagtning, tortur og voldtægter og gidseltagninger - hvordan nogen kan tro, at Israel blot skulle sidde det overhøring er mig en gåde?!?

  Enhver, der taler Palestinas sag, har tabt enhver realitetssans.

  Er du sådan helt sikker på at Hamas startede hele konflikten mellem Palestina og Israel?

  David Lund23-11-23 17:38

 • ★★★★★★2

  Hamas blev dannet i 1987 ved den første intifada. Og den første intifada var på baggrund af 20 års militær belejring af Palæstina.

  Den belejring kom så af 6-dageskrigen, som startede pga uenigheder med Israel og de arabiske nabolande. Da 6-dageskrigen startede, var det enden på en våbenhvile siden 1949. En våbenhvile på baggrund af den konflikt, der opstod da Israel fik tildelt område. Og hele den kampagne for et israelsk land har baggrund i zionismen, som var virkeligt gode til at påvirke briterne. Briterne lovede i starten af 1900-tallet, at jøderne skulle få deres eget land.

  Zionismen startede med Theodore Herzls vision om Israel, men før den bevægelse havde der været relativt fred mellem jøder og de arabiske folk i området.

  Og ingen tvivl om, at Hamas er en ekstrem terrororganisation, men Hamas er IKKE det samme som Palæstina. Der har været mange muligheder for fred, men hver gang forhandlingerne har givet håb, har der enten været en palæstinensisk terrorist eller en israelsk terrorist, der har ødelagt processen.

  Så - pointen er, at det er et område med en ufattelig lang og kompliceret historie, og volden stopper ikke før den ene side er udryddet eller at begge parter kommer frem til, at de er nødt til at kunne leve side om side.

  Hvis konflikten skal være startet et sted, så peger pilen i min optik på Englands rolle i den zionistiske bevægelse. Men det er jo heller ikke noget nyt, at det britiske imperium har fucked en masse områder op.

  Eller..man kan historieløst, ubegrundet og uintelligent bare se verden som helt sort/hvid og skyde skylden for 1500 års konflikt på den ene side.

  Guldager23-11-23 19:16

 • ★★★★★★1

  Israel and Palestine 2019 af Ian Carrol giver et fint overblik. Den tager 8 timer som lydbog,  så det kan gøres på en uges tid

  Guldager23-11-23 19:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen