Michelle Pfeiffer og Laurence Fishburne slutter sig til "Ant-Man and the Wasp"

Marvel Studios bød på flere godbidder, da de i weekenden afholdt deres præsentation til den årlige Comic-Con i San Diego. Vi har allerede skrevet om den nye "Thor: Ragnarok"-trailer her på siden, men en del af præsentationen handlede også om "Ant-Man and the Wasp" – den næste film i rækken om Paul Rudds myremand.

Således blev det annonceret, at Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne og Walton Goggins alle har sluttet sig til filmen, der for nylig startede optagelser. Pfeiffer skal spille Janet van Dyne, den oprindelige Wasp, som i sin tid var gift med Hank Pym – den første Ant-Man – mens Fishburne vil kunne ses som skurken Bill Foster, også kendt som Goliath i tegneserierne. Goggins får rollen som den lumske våbenfabrikant Sonny Burch.

For både Pfeiffer og Fishburne er det ikke noget nyt at tage del i superheltefilm – mange husker nok Pfeiffer som Catwoman i Tim Burtons "Batman vender tilbage" fra 1992, og Fishburne kan i disse år ses i DC-filmene som avisredaktøren Perry White, der forsøger at holde et vågent øje med Superman. Walton Goggins er kendt fra bl.a. Quentin Tarantinos "The Hateful Eight" og HBO-serien "Vice Principals".

Slænget fra første film vender tilbage

For nylig blev også Hannah John-Kamen ("Killjoys") og Randall Park ("Veep") castet i filmen, ligesom det blev bekræftet, at gruppen af venner, der gav Ant-Man en hjælpende hånd i den første film, ligeledes dukker op og tager endnu en omgang. Slænget tæller bl.a. Michael Peña og rapperen T.I.

Peyton Reed er tilbage i instruktørstolen, og i spidsen af filmen står selvfølgelig trekløveret Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Evangeline Lilly (Hope van Dyne/The Wasp) og Michael Douglas (Hank Pym).

Ydermere har filmselskabet udgivet en tidlig plakat til projektet. Du kan se den herunder, og så ellers bare glæde dig til "Ant-Man and the Wasp" rammer biografen 5. juli næste år.

Kommentarer

Michelle Pfeiffer og Laurence Fishburne slutter sig til "Ant-Man and the Wasp"

 • ★★★0

  Det kan godt være, at Walton Goggins var med i The Hateful Eight (og gjorde det godt deri), men for mig vil han altid være Boyd Crowder fra Justified!

  Med hensyn til filmen her, så 'meh' ...

  HonoDelLoce24-07-17 20:11

 • ★★★★★0

  For mig vil han altid være den storbarmede trans (som jeg rent faktisk troede var en storbarmet trans!) i "Sons of Anarchy".

  chandler7524-07-17 21:04

 • ★★★★★★0

  For mig vil han altid være den storbarmede trans (som jeg rent faktisk troede var en storbarmet trans!) i "Sons of Anarchy".

  Også her:-D

  T. Nielsen24-07-17 21:34

 • ★★★★★0

  Jeg holder mig til hans rolle i Justified! Han gjorde det så godt i den serie, at jeg heppede ligeså meget på ham som på Timothy Olyphant (som jeg i øvrigt er rigtig glad for)!

  David Lund24-07-17 22:08

 • ★★★★★0

  Og for mig vil han altid være Shane i The Shield! Damn, jeg glæder mig til, at den kan genses på Blu!

  The Insider24-07-17 23:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen