Ny "Alien"-film foregår mellem "Alien" og "Aliens"

"Alien: Romulus" vil atter bringe frygten tilbage til det ydre rum.

Ikke nok med at der er en "Alien"-serie på vej til de små skærme, så kan vi også se frem til endnu en film i franchisen.

Alle optagelserne til den kommende "Alien: Romulus" er nemlig i kassen, og filmen er allerede blevet rost til skyerne af ingen ringere end selveste Ridley Scott. Selvom der ikke er sluppet mange detaljer ud omkring plottet, så ved vi indtil videre, at filmen vil følge et helt nyt persongalleri bestående af en gruppe unge mennesker, der kommer til at stå ansigt til ansigt med universets mest frygtede væsen. 

Læs også: "Alien"-serien får tidligst premiere i 2025

Nu er der dog sluppet lidt flere oplysninger ud, og det kan godt gå hen og være en ret interessant detalje.

Filmens hovedrolleindehaver, Cailee Spaeny, har nemlig bekræftet, at "Alien: Romulus" vil udspille sig mellem "Alien" og "Aliens" – altså i den periode, hvor Ellen Ripley drev rundt i rummet i hypersøvn.

Det er interessant, fordi der tidligere har floreret rygter om, at den kommende film ville tage udgangspunkt i spin-off-spillet "Alien: Isolation", der netop foregår i perioden efter den første film. I spillet er omdrejningspunktet Ripleys datter, Amanda Ripley, der forsøger at opklare, hvad der skete med hendes mor. 

Hvorvidt det reelt har noget på sig, er indtil videre ren spekulation. Forhåbentlig kan vi forvente flere detaljer i en ikke så fjern fremtid. "Alien: Romulus" er instrueret af Fede Alvarez, der tidligere har stået bag "Don't Breathe" og "Evil Dead" (2013-udgaven). Filmen forventes at få premiere i løbet af august 2024.

Kommentarer

Ny "Alien"-film foregår mellem "Alien" og "Aliens"

 • ★★★0

  Excitiiiinggg… :)

  Gormanden29-11-23 18:47

 • ★★★0

  Excitiiiing :)

  Gormanden29-11-23 18:48

 • ★★★0

  Yes, doubble up

  Gormanden29-11-23 18:48

 • ★★★0

  Well, tjekkede lige det beskedne antal castmembers, og ifølge Google er der kun 7 medvirkende, så tænker at bodycount bliver lav...jeg håber ikke at det kun er forbeholdt unge....det gode ved de øvrige alien film var vel at castet var fuldvoksne eller i hvertfald en blandet landhandel så tænker også at uhyggen begrænser sig. Jeg er skeptisk over den nye Alien Romulus men ender nok med at se den når den udkommer på UHD BD....

  Ryder66629-11-23 19:06

 • ★★★0

  Klart en biograf-oplevelse for mig

  Gormanden29-11-23 22:07

 • ★★★★0

  Nåååh! Ganske som det BEDSTE Alien spil? (Alien: Isolation)

  Mht. Ridley Scott: Skaber af billeder Og/Eller Manuskriptforfatter? 

  Gasivodo30-11-23 02:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen