"Alien"-serien får tidligst premiere i 2025

Skuespillerstrejken i Hollywood er ovre, og optagelserne kan genoptages.

Det ser ud til, at vi stadig kommer til at vente lidt på den kommende "Alien"-tv-serie. 

Noah Hawley ("Fargo", "Legion"), som er hovedmanden bag serien, har i forbindelse med den netop afsluttede strejke i Hollywood udtalt, at optagelserne til serien forventes at starte igen i løbet af januar 2024. Derfor er en forventet premieredato i første halvdel af 2025 ikke usandsynlig. 

"Alien" har ikke været ramt af strejken i lige så høj grad som andre produktioner, hvilket skyldes, at rollebesætningen består af flere internationale skuespillere, som ikke er pålagt de samme arbejdsregler som amerikanske skuespillere. Derfor har det i et vist omfang været muligt at lave enkelte optagelser. 

Læs også: Ridley Scott: Den nye "Alien"-film er f***ing god!

Fortællingen i serien vil denne gang udspille sig på Jorden og efter sigende foregå længe før Ellen Ripleys fødsel – kun knap 70 år ude i fremtiden. Noah Hawley der står bag serien, har tidligere stået for at skabe serieudgaven af "Fargo", så produktionen har en vis erfaring med at bringe filmklassikere ind i serie-formatet.

På seriens rolleliste finder vi navne som Essie Davis ("The Babadook"), Alex Lawther("The End of the F***ing World") og Sydney Chandler ("Don't Worry Darling").

Selvom vi dog kommer til at vente noget tid endnu, kan vi glæde os over at alle optagelserne til Fede Alvarez' "Alien"-film er i kassen og forventes at få premiere i løbet af august næste år. En film, der allerede nu roses til skyerne af ingen ringere end Ridley Scott.

Kommentarer

"Alien"-serien får tidligst premiere i 2025

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen