Sci-fi-kultfilmen "Attack the Block" får en toer

"Star Wars"-stjernen John Boyega vender tilbage som den unge Moses, der sammen med sine kammerater forsvarer deres lille nabolag mod grumme rumvæsner.

10 år efter premieren på den engelske scence fiction-film "Attack the Block" er der blevet givet grønt lys til en fortsættelse. Den første film indtjente sølle 6 mio. dollars på verdensplan, men den BAFTA-nominerede genrefilm blev til gengæld skamrost af kritikerne og er siden da blevet lidt af en kultfilm.

Desuden er den første films hovedrolleindehaver, John Boyega, blevet en verdensstjerne siden dengang – især takket være hans rolle som den forhenværende stormtrooper Finn i Disneys nye "Star Wars"-filmtrilogi.

Læs også: John Boyega lufter sin utilfredshed over Disney i nyt interview

Deadline rapporterer, at Boyega også skal producere "Attack the Block 2", som skrives og instrueres af Joe Cornish, der også lavede den første film, og som derudover har været medforfatter på film som "Ant-Man" og "Tintin: Enhjørningens hemmelighed".

Der er endnu ikke blevet afsløret noget om plottet i fortsættelsen. I den første film fulgte vi en gruppe unge venner i det sydlige London, som i fællesskab forsvarer deres nabolag mod en invasion fra det ydre rum.

Boyega udtaler: "Det er et årti siden, at 'Attack the Block' udkom, og meget har ændret sig siden da. Jeg glæder mig til at se historien fortsætte i Londons gader. Moses er en af mine yndlingskarakterer, og det er en ære for mig at få lov til at gentage rollen."

Det vides endnu ikke, hvornår "Attack the Block 2" går i produktion eller udkommer.

Kommentarer

Sci-fi-kultfilmen "Attack the Block" får en toer

 • 1

  Jeg synes den foregående var pænt ringe.. :S

  T'hain18-05-21 14:30

 • ★★★★★0

  Jeg var nu ret glad for den første - og især det blændende soundtrack, som Basement Jaxx havde været inde over :-D Jeg er klar på mere kulørt, britisk sci-fi-spas!

  The Insider18-05-21 14:32

 • ★★★★★★0

  Fandt den første var ganske underholdende. 

  T. Nielsen18-05-21 14:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen