Steven Spielberg arbejder på ny UFO-film

Den legendariske instruktør genforenes ovenikøbet med "Jurassic Park"-manuskriptforfatteren David Koepp på det kommende sci-fi-projekt.

Hvis der er to ting, der går godt i spænd, er det Steven Spielberg og science fiction. Den garvede filmmager har i tidens løb forkælet alverdens filmelskere med sci-fi-hits som "Nærkontakt af tredje grad", "E.T." og "War of the Worlds". 

Nu vender Spielberg så tilbage til sci-fi-genren. Instruktøren arbejder nemlig på en UFO-film sammen med manuskriptforfatteren David Koepp. D’herrer har tidligere samarbejdet på én af filmhistoriens allermest kendte og elskede blockbustere, nemlig "Jurassic Park" fra 1993. Her skrev Koepp drejebogen, mens Spielberg som bekendt stod bag kameraet.

Læs også: Ny "Jurassic World"-film på vej – fra manuskriptforfatteren bag Steven Spielbergs originalfilm

Derudover har den dynamiske duo bl.a. samarbejdet på førnævnte "War of the Worlds" og "Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’.

I skrivende stund ved vi endnu intet om den kommende UFO-films titel eller plot, men med Spielbergs og Koepps meritter in mente er det svært ikke at blive en smule begejstret over projektet, der udspringer af Spielbergs egen idé.

For David Koepps vedkommende går han en travl tid i møde. Veteranen skal nemlig også skrive manuskriptet til det kommende "Jurassic World"-reboot.

Kommentarer

Steven Spielberg arbejder på ny UFO-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen