Ny "Jurassic World"-film på vej – fra manuskriptforfatteren bag Steven Spielbergs originalfilm

Livet finder en vej: Dinosaurerne er langt fra uddøde!

Selvom "Jurassic Park"-sagaen umiddelbart definitivt blev lagt i graven med den tredje film i "Jurassic World"-serien, "Jurassic World: Dominion", er der åbenbart stadig masser af liv i den sejlivede dinosaur-franchise.

Nu forlyder det nemlig, at Universal har en ny "Jurassic World"-film i støbeskeen. Det rapporterer Variety.

Projektet er angiveligt en form for reboot, der byder på en original historie, som skal kickstarte en ny æra for franchisen. En franchise, der begyndte med Steven Spielbergs skelsættende "Jurassic Park" fra 1993 og blev efterfulgt af "The Lost World: Jurassic Park" i 1997.

Ved begge lejligheder stod David Koepp bag manuskriptet, der var baseret på forfatteren Michael Crichtons bestsellere. Og det er såmænd også Koepp, som nu skal skrive drejebogen til den kommende "Jurrasic World"-film.

Læs også: Vend tilbage til Isla Nublar i kommende "Jurassic Park"-spil

Koepp er en garvet manuskriptforfatter, hvis meritter bl.a. inkluderer "Mission: Impossible", "Panic Room", "Døden klæ'r hende" og "War of the Worlds".

Det er endnu uvist, om de tidligere stjerner fra "Jurassic"-sagaen – såsom Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Laura Dern og Sam Neill – vender tilbage i den kommende film, men bag kameraet finder vi ingen ringere end superproducerne Frank Marshall og Steven Spielberg. Der er i skrivende stund ikke tilknyttet en instruktør på projektet.

De indtil videre seks film i "Jurassic Park"- og "Jurrasic World"-serien har sammenlagt indtjent over 6 mia. dollars på verdensplan, så det er vel i grunden ikke så underligt, at Universal nu forsøger at vække de for længst uddøde dinosaurer til live endnu en gang...

Kommentarer

Ny "Jurassic World"-film på vej – fra manuskriptforfatteren bag Steven Spielbergs originalfilm

 • 0

  SÅDAN !

  Pistolprinsen23-01-24 15:02

 • ★★★6

  SÅDAN !

  YES !!!
  ENDNU en omgang reboot/remake/prequel/sequel/spinoff i stedet for de evindelige nytænkinger, nyskabelser og nye ideer i filmens verden!
  Det bli'r SÅ fedt!

  NSF23-01-24 15:10

 • 0

  Den sidste var godt nok en hård omgang. I modsætning til Godzilla, så er det menneskeskæbnerne der er interessante, men det ender som regel altid med at være dino versus dino.

  Johnny4223-01-24 21:13

 • 0

  Den sidste var godt nok en hård omgang. I modsætning til Godzilla, så er det menneskeskæbnerne der er interessante og det med at pille ved naturen, men det ender som regel altid med at være dino versus dino.

  Johnny4223-01-24 21:14

 • 0

  Nemlig - derfor 'SÅDAN'.

  igen og igen og igen og ...

  Pistolprinsen24-01-24 11:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen