“Super Mario Bros. Filmen" får fortsættelse i 2026

Den lille blikkenslager er klar på nye eventyr i efterfølgeren til den mest succesfulde spilfilmatisering til dato.

Det var egentlig blot et spørgsmål om tid, inden Universal Pictures og Illumination ville annoncere planerne om en fortsættelse til megahittet fra sidste år – "Super Mario Bros. Filmen".

Den computeranimerede Nintendo-film om den elskede, lille blikkenslager har nemlig for længst indtjent over 1 mia. dollars på verdensplan. "Super Mario Bros. Filmen" er dermed den klart mest succesrige spilfilmatisering til dato, hvorfor en efterfølger har virket uundgåelig.

LÆS OGSÅ: NINTENDO ANNONCERER "ZELDA"-FILMEN OG HYRER INSTRUKTØR

Og nu er det så officielt: Super Mario og hans kulørte slæng er klar på et helt nyt eventyr den 3. april 2026, hvor 2’eren får amerikansk biografpremiere. Det rapporterer flere amerikanske medier, heriblandt Collider. Filmen udkommer formentlig i biograferne herhjemme nogenlunde samtidigt.

Det forventes, at det originale stemmecast bestående af stjerner som Chris Pratt, Jack Black, Anya Taylor-Joy, Charlie Day og Seth Rogen alle vender tilbage i det kommende animationseventyr. 

I skrivende stund er det sparsomt med detaljer om plottet. Efter den første films post-credit-scene at dømme, kan det næppe udelukkes, at Yoshi’s Island kommer til at spille en markant rolle.

Vi bliver alle klogere, når den nye "Super Mario"-film springer ind i biograferne i april 2026.

Kommentarer

“Super Mario Bros. Filmen" får fortsættelse i 2026

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen