Videospillet "Star Wars Outlaws" får udgivelsesdato og ny stjerneflot trailer

Snart kan "Star Wars"-fans frit boltre sig i George Lucas' magiske univers.

Vi har tidligere rapporteret om Lucasfilm Games’ og Massive Entertainments kommende open world-videospil, "Star Wars Outlaws".

Nu har vi så fået et spritnyt kig på det spændende projekt via nedenstående story-trailer. 

Se også: Den mørke side truer i første trailer til "Star Wars: The Acolyte"

"Star Wars Outlaws" finder sted mellem begivenhederne i "Star Wars"-filmene "The Empire Strikes Back" og "Return of the Jedi".

Som spiller indtager man rollen som den kløgtige slyngel Kay Vess fra den galaktiske underverden. Hun er i selskab med sin lodne følgesvend, Nix, på evig flugt fra Imperiets tropper og alskens skumle dusørjægere, da hun får sit livs chance for at opnå et liv i frihed. Det indebærer dog, at Vess påtager sig en yderst dristig og livsfarlig mission.

Som det fremgår, byder spillet på klassiske "Star Wars"-skurke som Jabba the Hutt og Imperiets mere eller mindre uduelige stormtropper, mens der selvfølgelig også dukker nye helte og skurke op i det kommende spil-eventyr. 

"Star Wars Outlaws" udkommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og pc den 30. august. Se den nye trailer her:

Kommentarer

Videospillet "Star Wars Outlaws" får udgivelsesdato og ny stjerneflot trailer

 • ★★★0

  Alle de spil og ingen gider at lave et remaster af KOTOR 1 og 2. Heldigvis får vi endnu flere historier i den samme tidsramme som sædvanlig.

  NSF11-04-24 08:13

 • ★★★★★1

  Alle de spil og ingen gider at lave et remaster af KOTOR 1 og 2. Heldigvis får vi endnu flere historier i den samme tidsramme som sædvanlig.

  Remastered af KOTOR1 er ongoing, men dele af firmaet Saber Interactive blev solgt af !"¤#!"% Embracher Group, sorry deres navn skal staves på den måde, da de virkelig har skabt problemer for Spil industrien, og ku forstille mig den ændring også har skabt sine forsinkelser.

  Men KOTOR1 remake er ikke canceled endnu, der er bare ingen ny update pt.

  Elwood11-04-24 08:44

 • 0

  Fedt der ENDELIG kommer et spil, der ikke omhandler kraften. Jeg synes bare det er en skam, at der efter Disneys overtagelse, endnu ikke er kommet et spil med en alien protagonist. Dem der har været hidtil har været Iden Versio, Cal Kestis og nu Kay Vess, alle mennesker. Vi blev snydt muligheden for at spille som Merrin i Jedi Survivor. Det ville ellers have kunnet give nogle unikke force-powers. Forhåbentlig sker det i det næste Fallen Order spil.

  Og mht Styresystem, så holder jeg for nuværende fast i PC, og venter først til næste generation af X-box/Playstation før jeg skifter.

  Johnny4211-04-24 09:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen