Enterprise-crewet er samlet på ny plakat til 3. (og sidste) sæson af "Star Trek: Picard"

36 år efter deres første galaktiske eventyr vinker Picard og Co. snart farvel til trekkies over hele kloden.

Om godt en måned starter den 3. og sidste sæson af "Star Trek: Picard" – herhjemme kan sci-fi-serien ses på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, og sæsonen bliver vel at mærke Starfleet-legenden Jean-Luc Picards svanesang.

Patrick Stewart spillede den forhenværende Enterprise-kaptajn i syv sæsoner af "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994) og i fire efterfølgende spillefilm, før han atter tog Starfleet-uniformen på i "Star Trek: Picard", som blev kickstartet i 2020.

Og vi har i øvrigt længe vidst, at 3. sæson af "Star Trek: Picard" bliver en reunion af rang, idet alle skuespillerne fra "Star Trek: The Next Generation" vender tilbage – og altså for allersidste gang (i hvert fald i samlet flok). Og man kan se hele castet posere på den nedenstående, dugfriske plakat.

Se også: Et nyt Enterprise og flere kendte ansigter dukker op i ny trailer til 3. sæson af "Star Trek: Picard"

3. sæson af "Star Trek: Picard" introducerer derudover en ny og gådefuld skurk, som spilles af Amanda Plummer ("The Fisher King", "Pulp Fiction"), hvis afdøde far, Christopher Plummer, pudsigt nok spillede skurken i "Star Trek VI: The Undiscovered Country" tilbage i 1991.

Vi ved ikke meget om Plummers skurk, ud over at hun bærer navnet Vadic og af uransagelige årsager vil hævne sig på Picard og hans gamle mandskab.

Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, LeVar Burton, Michael Dorn, Marina Sirtis og Gates McFadden warper ind på Prime Video den 17. februar. En ny trailer er angiveligt lige på trapperne, men indtil da kan trekkies nærstudere den omtalte plakat her:

Kommentarer

Enterprise-crewet er samlet på ny plakat til 3. (og sidste) sæson af "Star Trek: Picard"

 • 0

  Jeg interesserer mig ikke for ST, men det er altså en flot plakat...

  Nickell10-01-23 09:31

 • ★★★★★0

  Svært at være optimistisk ovenpå den skandaløst ringe sæson 2, men altså... håber det gamle crew kommer godt over målstregen. En TNG-reunion burde give mig et skudsikkert smil, men i stedet er jeg bare ængstelig.

  The Insider10-01-23 10:47

 • 1

  Jeg interesserer mig ikke for ST, men det er altså en flot plakat..

  Heh! Jeg er til ST men det første der slog mig var, at det var en vanvittigt fed plakat.

  Svært at være optimistisk ovenpå den skandaløst ringe sæson 2

  Yup!

  men altså... håber det gamle crew kommer godt over målstregen.

  Enig, det ville være så ærgerligt hvis de slutter af med noget crap og det bliver en del af deres eftermæle.

  En TNG-reunion burde give mig et skudsikkert smil, men i stedet er jeg bare ængstelig.

  Yup igen. Det faktum, at omdrejningspunktet er, at hovedskurken er vrissen over Picard er ikke en formidlende omstændighed.

  Dominar Rygel XVI12-01-23 21:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen