Tre skuespillere beamer om bord på ny "Star Trek"-serie

Der er warp-fart over feltet hos holdet bag den kommende sci-fi-serie "Star Trek: Discovery", som netop har ansat seriens tre første skuespillere.

Den ene er Michelle Yeoh ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), som blev kædet sammen med serien på rygtebørsen for nylig, og som nu officielt er beamet om bord på den syvende "Star Trek"-serie.

Yeoh skal spille Kaptajn Georgiou, som kommanderer Starfleet-rumskibet Shenzhou. Eftersom seriens omdrejningspunkt er rumskibet Discovery (deraf titlen), er det uvist, om Shenzhou også vil spille en væsentlig rolle i serien, eller om Georgiou muligvis overføres til det andet skib i løbet af serien.

Derudover har Doug Jones tilegnet sig rollen som videnskabsofficeren Lt. Saru, som er et rumvæsen, vi ikke tidligere har set i "Star Trek". Jones har tidligere spillet kulørte karakterer i flere af Guillermo del Toros film – såsom favnen i "Pans labyrint" og Abe Sapien i "Hellboy"-filmene.

Slutteligt er Anthony Rapp blevet hyret til at spille Discoverys videnskabsofficer, Lt. Stamets. Rapp er bedst kendt for sit arbejde på de skrå brædder – bl.a. i Broadway-produktionerne "Rent" og "Charlie Brown".

"Star Trek: Discovery" får premiere i maj 2017 og bliver tilgængelig herhjemme via Netflix.

Kommentarer

Tre skuespillere beamer om bord på ny "Star Trek"-serie

 • 1

  Jeg glæder mig til serien. Det eneste jeg sådan rigtigt kender til Star Trek film/serier, er de tre nye Trek film.

  Hvis nu jeg skulle se noget af det gamle, Johan, hvad skulle jeg så begynde med? Film eller serie? Nu kommer det hele jo snart på Netflix.

  Superknys29-11-16 20:12

 • 1

  Personligt vil jeg anbefale The Next Generation serien som udgangspunkt. Eller Star Trek 2 filmen.

  T'hain29-11-16 20:49

 • ★★★★★2

  Jeg startede med den originale serie og så dele af Next Generation senere. De første går jo lidt langsomt, men er aldeles hyggelige. Spock og Kirk-øjeblikkene er guld værd.  

  Lars!29-11-16 21:35

 • ★★★★★1

  Jeg har efterhånden holdt maaaaange Star Trek-maratons i hjemmebiografen i årenes løb med uindviede venner, og jeg plejer altid at starte med "Star Trek: The Next Generation". Både fordi den er ganske brugervenlig, og simpelthen fordi den (fra dens 3. sæson) er blændende sci-fi. Skip de første to sæsoner - eller nøjes med at fang afsnittene "Encounter at Farpoint" (den noget ujævne pilot, men god lige at få med pga. introduktionen til karaktererne og historiens relation til senere afsnit) og "Datalore" fra 1. sæson samt "The Measure of a Man" fra 2. sæson.

  Når man er igennem TNG (eller - i hvert fald de omtrent 100 gode/virkelig gode/fremragende afsnit ud af 178), så er man godt inde i universet, og så kan man passende prøve at rejse tilbage i tiden og se Kirk og Spocks intergalaktiske eventyr i den oprindelige serie (som jeg selv er taknemmelig for, at jeg voksede op med og så først, men som godt kan være svær for newbies at tage hul på, desværre) eller frem i tiden og se Deep Space Nine, som foregår umiddelbart efter TNG (og som i øvrigt er min favoritserie).

  The Insider29-11-16 21:46

 • 2

  Next Generation og Deep Space Nine er begge formidable serier. Se den originale for hyggens skyld, men forvent ikke at der er højt niveau hele vejen i gennem. :-)

  Bony29-11-16 21:46

 • ★★★★★1

  Next Generation og Deep Space Nine er begge formidable serier. Se den originale for hyggens skyld, men forvent ikke at der er højt niveau hele vejen i gennem. :-)

  Jeg var slet ikke klar over, at du havde set så meget Trek, Tonny! Fedt! :-D

  The Insider29-11-16 21:52

 • ★★★★★★1

  What Johan said.

  Jeg er dog en sucker for Voyager. Nok fordi der introduceres en masse nye væsner, men der skal man jo kende lidt til universet i forvejen for at værdsætte.

  Og efter min mening er "Carbon Creek" i Enterprise-serien et af de bedste afsnit nogensinde. (S02.E02)

  davenport29-11-16 22:12

 • 0

  Er der  nogle her der har set StarTrek Continues?

  Kay30-11-16 17:32

 • ★★★★★★0

  Wow - den havde jeg slet ikke hørt om. Rimeligt vildt projekt.

  davenport30-11-16 18:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen