Michelle Yeoh med om bord på ny "Star Trek"-serie

Det er efterhånden noget tid siden, at vi har hørt noget nyt om "Star Trek: Discovery" – den kommende, syvende "Star Trek"-tv-serie, som får premiere i maj 2017.

Men forleden afslørede en af seriens producere, Nicholas Meyer, at den prisbelønnede skuespillerinde Michelle Yeoh er med om bord. Yeoh er især kendt for sin rolle i Ang Lees "Crouching Tiger, Hidden Dragon", og hun har også prøvet kræfter med sci-fi-genren tidligere i Danny Boyles "Sunshine".

Produktionsselskabet CBS har endnu ikke bekræftet Meyers påstand, men vi tager det for gode varer, når nu Yeoh selv har delt nyheden på sin egen, officielle Facebook-side.

Yeohs rolle er endnu ukendt, men en anden af seriens producere, Bryan Fuller ("Hannibal"), har tidligere afsløret, at seriens hovedperson bliver en kvindelig orlogskaptajn, så der er en chance for, at Yeoh har sikret sig seriens hovedrolle.

Førnævnte Fuller har i øvrigt overdraget rollen som seriens hovedproducer til den Oscar-belønnede Akiva Goldsman ("Et smukt sind"). "Star Trek: Discovery" kan ses herhjemme næste år via Netflix.

Kommentarer

Michelle Yeoh med om bord på ny "Star Trek"-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen