Podcast: Bad Moovy Club #3 - De 5 dårligste julefilm

Moovy Podcast ønsker dig glædelig (dårlig) jul med nogle af de værste julefilm!

Hvilken bedre måde at tage forskud på julegodterne på end med en omgang Bad Moovy Club?

Moovy Podcast fejrer nemlig julen med formatet, som hylder alt dét dårlige – og denne gang handler det om dårlige julefilm, der enten kan få dig i god julestemning eller bringe grinchen frem i selv den største juleelsker.

Som en slags anti-anbefalinger har værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, lagt fem julefilm under træet, som skal dissekeres og undersøges – for er det overhovedet alle fem, der er så ringe, som værterne forventer?

Julebraget starter med en snak om Ryan Reynolds og Will Ferrells nye forsøg på en fremtidig juleklassiker i form af den Dickens-inspirerede musical "Spirited". Hvilke ingredienser skal der til for at blive en juleklassiker, og kan Ryan Reynolds overhovedet synge?

Kontroversielt bliver det, når barndomsminderne bliver gransket, og Arnold Schwarzeneggers juleklassiker, "Mission: Julegave" ("Jingle All the Way"), tages under kærlig behandling. For er den gal eller genial her i 2022, og hvad gemmer der sig af klassiske Arnold-one-liners?

HØR OGSÅ: EPISODE #34 - AVATAR: THE WAY OF WATER, EMANCIPATION, PINOCCHIO, TERRIFIER 2, SR., VANSKABTE LAND M.FL.

Vi udsætter også os selv for verdens værste julefilm. Den kristne evangelist og filmmager Kirk Cameron har lavet "Kirk Cameron's Saving Christmas", og med fuld smadder på den religiøse propaganda kan selv 70 minutter føles som et helt liv. For er der noget om filmens "dårlighed", når den ligger nummer 8 på IMDb's liste over de 100 værste film nogensinde?

For at komme ovenpå igen kigges der nærmere på julegyserfilm, som er en overraskende populær subgenre inden for højtiden. "Elves" fra 1989 byder på komplet vanvid, når incest, nazister, mutantnisser og jomfruofre gemmer sig i julesokken!

Som sidste film kigger værterne nærmere på Lifetime/Hallmark-fænomenet, som oftest byder på heteroseksuel kærlighed, storby versus landsted, store klicheer og en overflod af julerekvisitter. Lindsay Lohan gør comeback med "Falling For Christmas" på Netflix, og har den uskyldige film noget som helst at byde på?

Glædelig jul!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Bad Moovy Club #3 - De 5 dårligste julefilm

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen