Podcast: Episode #34 - Avatar: The Way of Water, Emancipation, Pinocchio, Terrifier 2, Sr., Vanskabte land m.fl.

I en af årets sidste podcasts anmeldes årets største film, Avatar: The Way of Water, samt Will Smiths comeback, endnu en Pinocchio-film og meget mere.

Efter lang tid med David Cronenberg, lidt snak med Øst for Paradis og en rejse til Sydkorea skal Moovy Podcast tilbage til anmeldelserne.

Og hvilke titler! Dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, snakker naturligvis om årets største film "Avatar: The Way of Water", og finder ud af, om den er mere end blot et teknisk vidunder.

Derudover vender de Will Smiths tilbagevenden efter hans hårdtslående opførsel under årets Oscar-show. Slavefilmen "Emancipation" synes skræddersyet til akademiet, men har de tilgivet skuespilleren for for hans håndgemæng?

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #21 - 5 SYDKOREANSKE FILM DU SKAL SE!

Tidligere på året var Guillermo del Toro aktuel med "Cabinet of Curiosities" såvel som "Nightmare Alley", og minsandten om den mexicanske instruktør ikke har sneget sig i rampelyset igen. Spørgsmålet er dog, om den tredje Pinnochio-film på to år gør noget så drastisk anderledes, at den er værd at se.

Moovy Podcast leger også lidt catch-up, for både slasherfilm "Terrifier 2" med Art the Clown og "Vanskabte land" af Hlynur Pálmason har gået lidt tid i biograferne, men begge film fortjener en god diskussion.

Hopper vi over på streaming-fronten, vendes Netflix-dokumentaren "Sr." af Chris Smith ("American Movie", "Jim and Andy"), som følger Robert Downey Jr., der forsøger at lave en film om sin far, filmskaberen Robert Downey Sr.

George Millers "Three Thousand Years of Longing" undgik på besynderlig vis de danske biografer, men nu er manden bag "Mad Max: Fury Road" altså tilbage – denne gang med en episk kærlighedshistorie.

7:54 - Anmeldelse af: "Avatar: The Way of Water"

45:04 - Anmeldelse af "Vanskabte land"

54:43 - Anmeldelse af "Terrifier 2"

1:08:54 - Anmeldelse af "Three Thousand Years of Longing"

1:19:32 - Anmeldelse af "Sr." 

1:33:94 - Anmeldelse af "Guillermo del Toros Pinnochio"

1:45:03 - Anmeldelse af "Emancipation"

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #34 - Avatar: The Way of Water, Emancipation, Pinocchio, Terrifier 2, Sr., Vanskabte land m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen